Starp Magoni un Žani izceļas strīds pielūdzēja dēļ

tautaruna.lv 7.decembris 2020, 16:38
 
Ekrānuzņēmums
STV pirmā! kanāla šova "Slavenības.Bez filtra"  zvaigznes Magones Šutovienes ģimenē nesaskaņas izraisījis kāds Māgones pielūdzējs.

Starp pāri izcēlušās nesaskaņas, jo Magonei uzradies pielūdzējs, kurš ik vakaru sūtot sievietei uzmanības apliecinājumus soctīklos. Pielūdzējam netraucējot arī tas, ka Magone viņam skaidri norādījusi, ka ir precējusies.

Magonei dusmas radījusi vīra greizsirdība, jo viņš pats "pa kluso" sarakstoties ar dāmām, kas Magonei neesot pa prātam, jo viņa vēlas, lai arī šādas lietas varētu izrunāt kopā.

"Es uzskatu tā, ka vienalga, kas vai ko - pateikt otram. Nu un kas, ka stulbas īsziņas - paņirdzam kopā, izdzēšam viņas un forši. Mums ir sava intīma darīšana. Kā saka - mēs tai brīdī viens otram ticam un uzticamies," pārliecināta ir Magone.

Žanis uzskata, ka Magonei būtu šādi pielūdzēji jābloķē, jāignorē vai "jāpasūta tālāk".

Jau vēstījām, ka Šutovienes vīrs Žanis izpelnījies citu dāmu atzinību, kas licis Magonei kļūt uzmanīgai.

Pēctalkas svinībās dāmas pievērsušas pastiprinātu uzmanību un pat koķetējušas ar Magones vīru, atzinīgi novērtējot viņa fizisko formu. Dāmas Žani pat nodēvē par "seksīgu" un apbrīno vīrieša muskuļus.

Magone neslēpj, ka, lai gan nevarētu teikt, ka ir greizsirdīga, viņa noteikti kļūst uzmanīga par šādien glaimiem viņas vīram no citu sieviešu puses.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:10

Jaunākās diskusijas