FOTO: suņuka Argo neticamās pārvērtības - pirms 3 mēnešiem viņu atrada briesmīgos apstākļos

Lelde Veinberga 7.decembris 2020, 23:32
 
Facebook
Dzīvnieku aizsardzības biedrība ''Liberta'' atrādījusi, kā atguvies suņu puika Argo, kurš vasaras beigās atrasts briesmīgos apstākļos, pie saimnieces ar garīga rakstura problēmām.

"Pie mums ierodoties viņš bija 23 kilogramus smags suns ar nopietnām veselības problēmām, ādas infekcijas, pūžņojošas acis, gremošanas traucējumi, kas mijās ar nekontrolējamu bada sajūtu un histērisku uzvedību.

Tagad, pēc 3 mēnešiem Argo ir 36 kilogrami, kā var redzēt, ādas un acu problēmas ir novērstas, arī gremošanas traucējumi nu jau ir pagātne, arī pats Argo vairs nav satraukuma pilns, kā arī bada sajūta ir mitējusies.

Argo ir kļuvis par mīļumsuni, neskatoties uz savu izmēru, viņš vēlas ierāpties klēpī, pieglauzties un būt vajadzīgs. Argo ir 7 gadi, suns pašos labākajos, spēka gados. Tas, ka Argo grib būt vienīgais mīlulis ģimenē, gan ir fakts. Piemērots gan dzīvei dzīvoklī, gan privātmājā ar žogu.

Ņemot vērā Argo pagātni un to, cik daudz darba esam mēs ieguldījuši, Argo saimnieki tiks rūpīgi izvēlēti, kam ir pieredze ar suņiem, kas turpinās ar suni darboties un kam suns ir ģimenes loceklis, ne dārza dekors vai ķēdes piekariņš, vai vienkārši iegriba," norāda suņu draugi.

"Libertai" iespējams palīdzēt ziedojot:
Ziedojumu tālrunis 90006685 (1 zvans- 1.42€)

Dzīvnieku aizsardzības biedrība LIBERTA
Reģ.nr. 40008222864
Konts : LV33HABA0551038261946
BIC/swift kods: HABALV22
Paypal : biedriba_liberta@inbox.lv
Mērķis: atbalsts dzīvniekiem

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas