Rīgas kafejnīca tukšās telpas pārvērš labdarības tirdziņā

Anete Ošleja 7.decembris 2020, 20:39
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Laikā, kad kafejnīcas apmeklētāji nevar baudīt maltītes turpat uz vietas, kāda ēdināšanas iestāde atvēlējusi telpas labdarības svētku tirdziņam.

"Kairi cafe" ir kafejnīca, kura atrodas Rīgā. Viņi savā Facebook lapā min, ka laikā, kad kafejnīcas telpas stāv tukšas un apmeklētāji uz vietas nevar baudīt maltīti, viņi šo laiku izmantos labiem mērķiem.

Kafejnīca savās telpās ir izveidojusi labdarības tirdziņu. Šajā vietā ir, iespējams, iegādāties dažādas pensionāru veidotas preces. Kā viņi atzīst, tad kafejnīcas telpās var aplūkot un iegādāties "Pensionātu iespēju centra" veidotos darbus.

"Veidotās preces - rotaslietas, zeķes, šalles… - varēs ne tikai apskatīt, bet sev tīkamākās arī iegādāties, un naudiņu ar mūsu starpniecību nodot pašiem preču izgatavotājiem."

Iegādājoties pensionāru veidotos darbus, var sarūpēt saviem tuvākajiem skaistas svētku dāvanas.

""Pensionāru iespēju centrs” ir biedrība ar sabiedriskā labuma organizācijas statusu, kas darbojas senioru dzīves kvalitātes uzlabošanas jomā. Viens no biedrības pamatvirzniemiem ir popularizēt vecu cilvēku ieguldījumu sabiedrībā, mainot priekšstatu par viņiem kā tikai pasīviem sociālās palīdzības saņēmējiem."

Kā zināms, tad no 9. novembra līdz 11. janvārim sabiedriskās ēdināšanas vietas drīkst izsniegt ēdienu tikai līdzņemšanai. Šis ierobežojums neattiecas uz skolām, bērnudārziem un starptautiskās lidostas “Rīga” termināli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas