Dita Lūriņa atklāti runā par saviem kompleksiem

tautaruna.lv 6.novembris 2020, 12:45
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa intervijā Maijai Rozītei raidījumā "Personība" atklājusi, ka, dodoties uz dzimto pilsētu Liepāju, vienmēr atgriežoties arī viņas kompleksi.

Aktrise neslēpja, ka, lai ko viņa būtu sasniegusi un kā uzlabojusi savu pašapziņu, atgriežoties Liepājā, viņa no jauna izjūtot jaunības kompleksus.

"Lai vai ko es varbūt tiešām būtu arī izdarījusi, vai mazliet pie savas pašapziņas pastrādājusi un tomēr jau nu gadi arī ir pagājuši, kā es braucu uz Liepāju, visi mani meitenes un skolnieces, un jaunietes kompleksi gaida mani pie tā enkura, kas tur ir pie Liepājas robežas un, kad es šķērsoju, tā viņi man krikš krāgā," stāsta Lūriņa.

Viņa norāda, ka, lai gan vienmēr ilgojas pēc Liepājas, tieši tur viņai neizskaidrojamu iemeslu dēļ atkal sastopas ar saviem kompleksiem.

Dita atklāj, ka viņai palīdzējis izrādes "Ķiršu dārzs" grafiks, kad uz Liepāju nācies bieži mērot ceļu, kompleksi laikam "esot noguruši" un šobrīd viņai vairs neesot ar tiem "pie enkura" atkal jāsastopas. Aktrise gan uzsver, ka kompleksu pārvarēšana esot nepārtraukts darbs un viņa izstrādājusi savas metodes, kā tos pārvarēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas