Aminata atklāti pastāsta, vai sarunājas ar savu tēvu

tautaruna.lv 6.novembris 2020, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Aminata Savadogo raidījumā "Rezervēts" atklāti pastāstījusi par savām attiecībām ar tēvu.

Aminata norāda, ka viņu izaudzinājuši mamma, omīte un vectēvs, kurš esot bijis dziedātājai tēva vietā. Dziedātāja neslēpj, ka joprojām nespēj sev atbildēt, kā tēvs spēj mīlēt vienu bērnu, bet otru nē.

Aminata norāda, ka, iespējams, pie pašreizējās tēva atsvešināšanās vainojama kauna apziņa par izdarīto. "Es nedomāju, ka tas bija ar ļaunu prātu un, ka tiešām viņš tur mīl, nemīl. Varbūt nesaprot. Varbūt kautrējas un viņam ir kauns, nevar saņemties, nepietiek drosmes," pauž diedātāja un norāda, ka viņai esot kontakts ar tēvu un abi sazvanoties.

"Man it kā gribas uzdot viņam to jautājumu, bet no otras puses, man liekas - priekš kam? Es jau tāpat saprotu. Varbūt," piemetina Aminata.

Aminata ir dzimusi Rīgā etniski jauktā ģimenē, viņas tēvs ir cēlies no Burkinafaso, māte ir latviete. Intervijā žurnālam "OK" šī gada maijā Aminata atklāja, ka tēvs aizbraucis, kad viņai bijuši četri gadi un abi sazinājušies tikai pēc vairākiem gadiem. Viņa norādīja, ka, lai gan ir ciemojusies pie viņa Vācijā, ar tēvu sazinās reti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas