Anna Sedokova pastāsta par pirmo tikšanos ar Jāni Timmu

tautaruna.lv 30.jūlijs 2020, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Youtube raidījumā dziedātāja Anna Sedokova pastāstīja, ka, lai gan latviešu basketbolists Jānis Timma viņai iepatikās uzreiz, viņa nevēlējās visu sasteigt un krist Jāņa apskāvienos.
"Es viņu nelaidu sev klāt, taču pēc tam mēs sākām komunicēt internetā. Un šī sarakste mūs satuvināja.

Atceros, kā Jānis uzaicināja mani uz kino. Bet es taču lepna, neatbildēju ne jā ne nē. Viņš līdz pēdējam nezināja, atbraukšu es vai ne. Es arī pati nezināju, vai atbraukšu. Rezultātā, kad mēs noskatījāmies pirmo filmu, uzreiz kļuvām tuvāki viens otram. Tad nolēmām paskatīties vēl vienu filmu. Pēc tam mēs kļuvām nešķirami," pauda Sedokova.

Savukārt Timma atzīst, ka jau pašā sākumā sajutis dvēseļu radniecību ar Annu.

"Tā notiek, ja sāc kontaktēties ar cilvēku un saproti, ka esi pazinis viņu visu mūžu. Mums ar Annu tā bija. Mēs uzreiz atradām kopīgu valodu," viņš uzsvēra.

Jau vēstīts, ka basketbolists Jānis Timma bildinājis savu mīļoto sievieti dziedātāju Annu Sedokovu. Par šo notikumu Sedokova paziņoja foto vietnē Instagram, veltot Jānim aizkustinošus vārdus. "Man liekas, ka "pirms tevis" nav bijis. Tu uzradies un mainīji manu dzīvi, parādot man, ko nozīmē īsta mīlestība," rakstīja Sedokova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas