Absurds! Vīrietis Rīgā piekauj veikala pārdevēju, bet policija viņu nearestē

tautaruna.lv 30.jūlijs 2020, 19:02
 
Dāvis Ūlands/F64
“Man uzbruka agresīvs vīrietis, smagi piekāva, policija viņu aizturēja, bet uzreiz arī palaida vaļā,” ar šādu stāstu pie raidījuma “Degpunktā” vērsās kāda sieviete.

Vineta dzīvo Sarkandaugavā, bet strādā Vecmīlgrāvī - lielveikala “Rimi” pakājē viņa tirgo augļus un dārzeņus. Pagājušajā svētdienā sieviete mierīgi apkalpoja klientus, kad pēkšņi no “Rimi”, plūkdamies ar apsargu, izskrēja kāds vīrietis un sāka ālēties.

“Iznāca ārā apsargs. Apsargs neko, viņš vēl viņam meta ar arbūzu un pusi letes izārdīja. Atbrauca policija, viņš bija aizmucis… Beigās parādīja policijai, kur viņš mēģināja skriet prom, policija viņu tur aizturēja, bet uz vietas atlaida.

Mani aizveda ar “ātrajiem” prom, bet viņu turpat uz vietas atlaida. Tāpēc es pārdzīvoju, man seja kādreiz pāries, man jāatgriežas darbā, bet kā man atgriezties, ja viņš ir uz brīvām kājām. Nākamreiz nazi man ribās ielaidīs, tad tikai viņi reaģēs? Tā taču nevar! Uzbrukums bija,” stāsta Vineta.

Pašvaldības policijā nenoliedz, ka ļaundaris tiešām palaists vaļā, taču tas darīts tieši pēc Valsts policijas norādēm.

“Šajā gadījumā tika noskaidroti visi apstākļi, aptaujāti liecinieki un arī cietusī sieviete, izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība. Beigās bija jālemj par to, vai vīrieti nogādāt Valsts policijā vai ne. Sazinoties ar Valsts policijas darbiniekiem, noskaidrots, ka nepieciešams piefiksēt tikai šā pārkāpēja datus. Un visu pārējo viņi uz vietas savā iecirknī izdarīs,” norāda Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Jebkurā gadījumā šobrīd ļaundaris ir uz brīvām kājām, un Vecmīlgrāvja tirgotājas vairs nepaļaujas uz tiesisku aizsardzību, sakot, ka labāk sevi sargāt pašam. Sievietes pat sākušas bruņoties.

“Ar gāzes baloniņu stāvam, lai nebūtu bailīgi. Viņš taču vēl solīja, ka atnāks un ar nazi iedos pa muguru, baigi draudēja. Nevaru saprast, kādēļ policisti viņu netur,” saka pārdevēja Inga.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:03

Jaunākās diskusijas