Soctīklos uzradies Rebekas Kohas nelabvēlis

tautaruna.lv 30.jūlijs 2020, 18:31
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Vien dažas dienas pēc tam, kad latviešu svarcēlāja Rebeka Koha paziņoja, ka kļuvusi par musulmanieti, sociālajā vietnē Instagram šķiet uzradies kāds sportistes nelabvēlis, kas uzdevies par pašu Rebeku Kohu.

Par to saviem sekotājiem paziņojusi arī Rebeka, kura norādā, ka šis nav viņai Instagram konts, kā arī lūdz par šo kontu ziņot Instagram, lai tas tiktu dzēsts.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Zīmīgi, ka savā paziņojumā, ka pieņēmusi islāma ticību, sportiste lūdza vairs publiski nepublicēt bildes, kur viņai redzama neapsegta galva, kājas un rokas. Taču šis viltus profils tendenciozi ceturtdienas laikā publicējis vairākus desmitus bilžu, kurās Rebeka redzama sacensībās un pavadot brīvo laiku pirms viņa kļuva par musulmanieti.

Jau vēstīts, ka pirms kāda laika Koha paziņoja par saderināšanos ar savu mīļoto Moazu Mohamedu Ibrahimu, kurš ir sportists no Kataras.

Rebeka Koha ir latviešu svarcēlāja. 2017. gada un 2018. gada Pasaules čempionāta bronzas medaļas ieguvēja un 2018. un 2019. gada Eiropas čempione svara kategorijā līdz 58 kilogramiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 22:18

Jaunākās diskusijas