Dzīvoklī Rīgā vairāk nekā mēnesi bijis pakāries cilvēks

tautaruna.lv 30.jūlijs 2020, 13:11
 
Vladislavs Proškins/F64
No daudzdzīvokļu nama Rīgā, Nīcgales ielā, iedzīvotāji pēdējā mēneša laikā bēg neatskatīdamies; tam par iemeslu – neizturama līķa smaka, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Jūnija beigās iedzīvotāji sākuši sajust nepatīkamu smaku, kas katru dienu kļuvusi arvien spēcīgāka. Izrādījies, ka tā nāk no kāda piektā stāva dzīvokļa, kur, nevienam nezinot, pakāries cilvēks.

Blakus dzīvokļa īpašniece Inna stāsta, ka par baiso atgadījumu uzzinājusi no īrniekiem, kuri, iepriekš nebrīdinot, paziņojuši, ka izvācas no mitekļa, jo nespēj izturēt smirdoņu. Inna paskaidro, ka tieši viņu dzīvoklī uzturēšanās kļuvusi neiespējama, jo smaka no kaimiņa dzīvokļa iekļuvusi pa kopējo ventilāciju.

Par traģēdiju pārējie kaimiņi uzzinājuši vien tad, kad apakšējā stāva kaimiņam no griestiem sācis tecēt sarkans, smakojošs šķidrums, kas izrādījušās asinis. Piektā stāva iemītniece Sanita atceras, kā kaimiņpuisis nekavējoties izsaucis policiju, neatliekamo medicīnisko palīdzību, glābējus, kas atvēruši dzīvokli. Tajā bijis pakāries mitekļa īpašnieks, kurš neapskaužamā stāvoklī bija atradies jau kādu laiku - arī karstajās vasaras dienās. Smaka esot bijusi neciešama - īpaši kāpņu telpā.

Izturīgākie nama iedzīvotāji ar smirdoņu sadzīvo jau mēnesi, taču nu viņu pacietības mērs ir pilns. Par briesmīgo smārdu un netīrību neviens neliekoties ne zinis!

Veselības inspekcijā norāda, - ja nepieciešama dezinfekcija koplietošanas telpās, tas jāuzņemas nama apsaimniekotājam, taču, ja dzīvoklī, - jāklauvē pie nelaiķa tuvinieki sirdsapziņas, lūdzot veikt tīrīšanu pēc iespējas ātrāk.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:21

Jaunākās diskusijas