Meganas kaklarota sagādāja viņai nepatikšanas pilī

tautaruna.lv 30.jūlijs 2020, 16:13
 
Reuters/Scanpix/Leta
Kā atklāj jaunā grāmata par princi Hariju un Meganu, viena no hercogienes kaklarotām esot viņai sagādājusi problēmas pilī, ziņo amerikāņu tabloīds "E! News".

Žurnālisti Omids Skobijs un Karolīna Duranda savā jaunajā grāmatā "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family" atklājuši, ka 2016. gadā, kad Meganas un Harija attiecības tikai sāka uzplaukt, fotogrāfi bija fiksējuši, ka Megana nēsā īpašu kaklarotu.

Uz 240 ASV dolārus vērtās zelta kaklarotas esot bijuši iniciāļi "H" un "M". Kamēr citiem tas šķitis romantiski, pils šādu rīcību kritizējusi. Kā norāda grāmatas autori, Meganai dots padoms, ka šāda kaklarota tikai iedrošinās fotogrāfus publicēt attēlus un žurnālistus radīt jaunus rakstus.

Megana esot izlēmusi paklausīt padomam, taču jutusies satraukta un emocionāla. Kā norāda grāmatas autori, lai gan viņa sapratusi, ka pils sniegtais padoms ir labi domāts, viņa piedzīvojusi "sirreālas" sajūtas, ka tiek norādīts, kadas rotaslietas viņai nēsāt un kad viņa pārlieku smaidot fotogrāfiem.

Jāatzīmē, ka Harija un Meganas pārstāvji "E! News" norādījuši, ka Saseksas hercogi neesot snieguši intervijas jaunajai grāmatai un tās saturs ir balstīts uz autoru pašu pieredzi, esot karaliskās ģimenes apskatniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas