Salceviča: Ir baigi viegli noticēt kaut kam sliktajam, kas pateikts

tautaruna.lv 30.jūlijs 2020, 20:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Salceviča
Stiliste un blogere Indra Salceviča sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar pādomām par to, kā pieķeramies sliktajam, kas mums teikts.

Indra ierakstu papildinājusi ar video, kurā redzama uzklājam kosmētiku, kamēr mati ir ietīti dvielī.

"Ir baigi viegli noticēt kaut kam sliktajam, kas Tev tiek pateikts, it sevišķi no savu cilvēku puses. Ir baigi viegli teikto iedēstīt sevī kā stādu, audzēt un laistīt to savā dārziņā. Gaidīt - nu kad nu ziedēs.

Un zied arī! Ar uzviju! Latvāņi, kuru izindēšanai paiet gadi. Kuri vairojas gan ar saknēm, gan sēklām. Un tad tu staigā pa pasauli un birdini savas sēklas pa labi un pa kreisi. Savējiem vispirms un tad arī pa kādai sēklai svešiniekiem.

Jāuzliek plēve tam stādam! Lai izsut! Lai iznīkst! Lai sapūst! Jums ir bijis tā, ka stāsta par kādu kopā piedzīvotu notikumu, un jūs par to neatceraties? Grozāt galvu, domājat, mēģinat atcerēties un nē. Neatceraties? Ja tā ir, tad tas ir iespējams!

Tātad ir iespējams - izdzēst sadzirdēto. Tātad ir iespējams iestādīto sēklu nelaistīt... Jo, patiesībā, atstājot to sēklu sevī, mēs neko neiegūstam. Ko mēs iegūstam no tā, ka mēs birdinām savas negatīvās sēklas? Arī Neko. Tas ir tāpat kā ar kompleksiem - no tiem nav nekāda ieguvuma. Tādas man te domas, pēc kādas telefona sarunas....turpinu- "navadits krasatu"," ierakstā pauž Indra.

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas