Kas Skulmei sakāms par Kiviča bijušo sievu Madaru?

tautaruna.lv 10.janvāris 2019, 7:13
 
F64 Photo Agency
Pēdējo dienu laikā īpaši aktīvs sociālajos tīklos bijis mūziķis Andris Kivičs, kurš Valmieras teātra aktiera Paula Iklāva publicētas karikatūras dēļ meties aizstāvēt savu mīļoto sievieti Lieni Skulmi. Tiesa, arī pati Liene neklusē. Viņa sociālajā tīklā facebook publicējusi ierakstu, kas veltīts Andra bijušajai sievai Madarai.
"Domāju, kāpēc ir tā, kā ir. Skaisti žurnālu vāki ar Madaras bildēm, bērniem un apmelojumi. Madara, kurai jau ilgi ir citas attiecības ar džeku, kurš nav viņas vīrs. Atzinās pati," trešdienas vakarā publicētā ierakstā sociālajā tīklā facebook raksta Liene Skulme. "Un viņa atļaujas kaut ko pārmest Andrim vai man, kuras bērnus es mīlu kā savējos [...]."

Šo ierakstu ātri vien pamanījuši arī citi sociālā tīkla lietotāji, kuri gan pauž atbalstu Lienei, gan pārmet viņai, ka saistībā ar pēdējo dienu notikumiem īsti korekti nebūtu tajā visā iejaukt arī Andra bijušo sievu Madaru. Komentāru vidū īpaši izceļams arī reklāmas eksperta Ērika Stendzinieka komentārs. "Domāju, šis ir tieši tas formāts, kādā jārisina attiecības. Ja ir lieka nauda, ieteiktu paņemt vides reklāmu. 100 reklāmas stendi nevienam vēl nav kaitējuši," norāda Ē.Stendzinieks.

Jau vēstīts, ka pirms dažām dienām mūziķis Andris Kivičs sākotnēji sociālajos tīklos lūdza palīdzību, lai atrastu personu, kura publicējusi karikatūru, kurā redzama viņa mīļotā sieviete Liene Skulme. Kad beigās noskaidrots, ka karikatūras publicētājs ir Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs, A.Kivičs publicējis kārtējo ierakstu, kurā pauž neizpratni, kāpēc vispār kādam interesē viņa privātā dzīve.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:22

Jaunākās diskusijas