"Nevaru dzīvot bez viņa"; Petrosjana mīļākā sniedz pirmo interviju

tautaruna.lv 10.janvāris 2019, 11:12
 
Sputnik/Scanpix
Saistībā ar Krievijas humoristu Jevgēņija Petrosjana un Jeļenas Stepaņenko šķiršanos kļuvis zināms arī Tatjanas Bruhunovas vārds, kas it kā esot Petrosajana mīļākā. Lai gan iepriekš sieviete izvairījās no komentāriem, nesen viņa Krievijas TV sniegusi pirmo interviju.

Tatjana stāsta, kā sākotnēji sākusi strādāt pie Stepaņenko un viņām bijušas draudzīgas attiecības. Stepaņenko pat atļāvusi Tatjanai dzīvot viņas dzīvoklī. Bet ar laiku slavenā humoriste sākusi ar necieņu izturēties pret jauno meiteni, saskatot viņā konkurenti un tad Tatjana vairāk esot satuvinājusies ar Petrosjanu. No sākuma abus esot vienojušas "tēva un meitas" attiecības, kas vēlāk pārraugušas simpātijās.

Viņa uzsver, ka nepretendē uz Petrosjana bagātībām.

"Mans uzdevums ir saglabāt viņa veselību. 73 gadu vecumā cilvēkam ir nepieciešamas rūpes un uzmanība. Tā reiz ir noticis, ka esmu blakus viņam un mans uzdevums ir neļaut Jevgēņijam atslābt, apstāties. Viņam ir jākapj uz skatuves, kamēr sitīsies sirds," teikusi Tatjana.

Uz raidījuma vadītāja jautājumu, vai viņa mīl Petrosjanu, Tatjana izvairījās atbildēt tieši.

"Viņš man ir ļoti tuvs un manā sirdī viņam ir liela nozīme. Šodien es vairs nespēju iedomāties savu dzīvi bez viņa," pauda Tatjana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:39

Jaunākās diskusijas