Viedoklis: Mums paveicies, ka Kivičs netika Saeimā

tautaruna.lv 10.janvāris 2019, 18:48
 
F64 Photo Agency
Pēdējo dienu laikā noteikti liels skaits sociālo tīklu lietotāju būs pamanījis ierakstus, ko publicējis mūziķis Andris Kivičs, kuru aizvainojusi karikatūra un sabiedrības komentāri par viņa otro pusīti Lieni Skulmi. Tiesa, kāds facebook lietotājs publicējis savu viedokli par mūziķi.
"Kā mums paveicies, ka Andris Kivičs nav ticis Saeimā," sociālajā tīklā facebook raksta viedokļa autors. "Šis "puišelis" pirms pāris dienām draudēja piekaut karikatūras autoru, kas atļāvās pazoboties par Lienes Skulmes mīlas sakariem. Bruņinieciski, bet tajā pat laikā sev nepazīstamu sievieti nosaukt par m**ku, jā, tas ir ļoti džentlmeniski. Var gadīties, ka kādu dienu kādā portālā varēs lasīt, ka Andris Kivičs savus izsistos zobus slauka kopā pēc konflikta ar nepazīstamu vīrieti, kas aizstāvējis savu sievieti."

"Tāds nu ir tavs vīrietis, Liene Skulme. Tāds nu ir tavs partijas biedrs, Artuss Kaimiņ. Tāds nu ir nu jau bijušais Latvijas Republikas Kultūras ministra kandidāts no "KPV LV"," norāda ieraksta autors.

Kā vēstīts, tad A.Kiviča skarbos komentārus pamanījuši arī partijas "KPV LV" biedri. Ziņu aģentūra LETa jau vēstīja, ka mūziķa, partijas "KPV LV" biedra Andra Kiviča pēdējās dienās pausto sociālajos tīklos izvērtēs "KPV LV" Ētikas komisija

Politiskais spēks absolūti norobežojas no Kiviča izteikumiem, un Kaimiņa akcentē, ka personīgi nekādā veidā nevar atbalstīt izteikumus, kas ir draudoši, pazemojoši, rupji un aizskar privātumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:31

Jaunākās diskusijas