Kas īsti noticis? Policija komentē ziņu par Rīgā it kā nolaupītu sievieti

tautaruna.lv 10.janvāris 2019, 18:41
 
Ekrānšāviņš no video
Šonedēļ likumsargi Rīgā saņēmuši satraucošu ziņu- nakts vidū Pārdaugavā, iespējams, nolaupīta sieviete. Policija noskaidrojusi, kas patiesībā noticis.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis informējis, ka informācija par it kā notikušo laupīšanu nodota visām policijas ekipāžām. Pēc neilga brīža viena no policijas ekipāžām Krasta ielā pamanījusi meklēto automašīnu “BMW”.

Policisti uzsākuši sarunu ar automašīnas vadītāju, savukārt sievieti iesēdinājuši ekipāžas busiņā.

“Mēs vienkārši tajā “VIADA” sastrīdējāmies. Viņa gribēja uz tualeti. Viņa nokrita. Es viņu paņēmu rokās un atnesu atpakaļ uz mašīnu. Tur tā meitene aizbloķēja durvis, tur “VIADA”, lai… Nezinu, varbūt arī sabijās. Es piekrītu, ka no malas tas varēja izskatīties ļoti slikti, bet meitene tiešām pati pakrita, un es viņu vienkārši atnesu atpakaļ uz mašīnu. Es saprotu, kā tas izskatījās, bet mēs vienkārši braucām un strīdējāmies,” policistiem stāstīja šoferis.

Ņemot vērā, ka neviena no iesaistītajām nekādas pretenzijas neizvirzīja, policija ļāva viņiem doties tālāk, informē raidījums.

Avots: Raidījums "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas