"Lauku sētas" zvaigzne nāk klajā ar paziņojumu par Skulmes un Kiviča attiecībām

tautaruna.lv 10.janvāris 2019, 14:12
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Televīzijas šova "Lauku sēta" viens no spilgtākajiem dalībniekiem Ingars Babčuks sociālajos tīklos izplatījis publisku paziņojumu par pēdējā laika skaļāko notikumu šovbiznesā - dziedātāja Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes attiecībām.

Ingars meties aizstāvēt pāri, kā argumentu minot, ka pats personīgi pazīst Lieni Skulmi.

"Aktuāla tēma ir par Lieni un Andri! Es necenšos aizstāvēt nevienu, bet palasot komentārus, rakstus, man pat paliek žēl šo cilvēku! Katrs taču dara, kā vēlas! Dzīvo, ar ko grib, tetovē, ko grib, ēd, dzer to, ko vēlas!
Protams, viņi ir zināmi. Par viņiem uzrakstīs prese. Bet nu kāpēc jārej tik dzēlīgi virsū? Tiešām latvietis latvietim labākais ēdiens? Es Lieni Skulmi zinu kā smaidīgu, dzīvespriecīgu sievieti! Un novēlu Jums abiem atrast mieru! Un ja esiet laimīgi - es priecājos kopā ar Jums," raksta Babčuks.

Tikmēr uz šo ierakstu reaģējusi arī pati Skulme, izsakot paldies vārdus Ingaram.

Jau vēstīts, ka pirms dažām dienām mūziķis Andris Kivičs sākotnēji sociālajos tīklos lūdza palīdzību, lai atrastu personu, kura publicējusi karikatūru, kurā redzama viņa mīļotā sieviete Liene Skulme. Kad beigās noskaidrots, ka karikatūras publicētājs ir Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs, A.Kivičs publicējis kārtējo ierakstu, kurā pauž neizpratni, kāpēc vispār kādam interesē viņa privātā dzīve.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:36

Jaunākās diskusijas