Kivičs neslēpj, ko gatavs izdarīt ar jokdari, kurš publicējis karikatūru par Skulmi

tautaruna.lv 8.janvāris 2019, 17:45
 
F64 Photo Agency
Laikā, kad sociālajos tīklos netrūkst cilvēku, kuri apspriež mūziķa Andra Kiviča attiecības ar sabiedrības dāmu, mākslinieci un žurnālisti Lieni Skulmi, mūziķi sadusmojis kāda jokdara veikums.

"Pareizi , protams, būtu piekaut viņu uz ielas, bet tad atkal sāksies," sociālajā tīklā facebook raksta mūziķis Andris Kivičs, kurš sadusmojies, ka kāds publicējis karikatūru ar viņa mīļoto Lieni Skulmi.

"Un tagad viena mūsu sabiedrības daļa ir tādā punktā, kur tai patīk attēli, kur 3 bērnu mamma tiek attēlota kā nāve.Un viena liela mūsu latviešu sabiedrības daļa saka, ka tas ir forši, un, ka tas ir baigi rēcīgi. Un izrāda sajūsmu.Apsveicu visus 2019.gadā ar jaunu cinisma un kretīnisma līmeni.Izdarījis to ir jaunais cilvēks attēlā.Es viņu protams atradīšu, un man viņam būs piedāvājums," uzsver mūziķis, kurš arī mikroblogošanas vietnē twitter lūdzis palīdzību, lai atrastu karikatūras autoru.

Tiesa, komentētāji, kuri izlasījuši Andra publikāciju nav kautrējušies izteikt arī savas domas. Ir gan tādi, kuri viņu kritizējuši par izdarītu, gan tādi, kuri bijuši šokēti par to, kā mūziķis atļāvies atbildēt kādai sievietei, kura atļāvusies norādīt, ka viņu pašu būtu labi piekaut par to, ko viņš nodara savu bērnu mātei. Mūziķis atļāvies sievieti nosaukt necenzētā vārdā. Komentārs lasāms zem publicētā ieraksta sociālajā tīklā facebook.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas