Dietoloģe nosauc labāko marinādi šašlikam

tautaruna.lv 30.aprīlis, 8:50
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Uztura speciāliste, Krievijas Federālās medicīnas un bioloģijas aģentūras (FMBA) profesore Margarita Koroļeva granātābolu sulu nosaukusi par vienu no labākajām šašlika marinādēm, raksta "lenta.ru".
Koroļeva apgalvo, ka granātābolu sula padara gaļu mīkstu, viegli sagremojamu un neietekmē tās uzturvērtību. Turklāt ārste ieteica sulai pievienot aromātiskus garšaugus un garšvielas.

Citas labas marinādes, pēc ekspertes domām, var būt ogu tinktūras, sarkanvīns un citrusaugļu sula.

Tajā pašā laikā Koroļova brīdina par pārmērīgu etiķa un sāls lietošanu un neiesaka iegādāties gatavus šašlikus.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Kāpēc neiesaka iegādāties gatavus šaslikus..? Cilvēki marinē, gatavo, cep un citādi cenšas citu cilvēku labā, bet Koroļova...! Tas jau ir kā negaidīts un nodevīgs uzturlīdzekļu speciālistes sitiens pa sabiedriskās ēdināšanas nozares pakrūti.

30.aprīlis, 11:04 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:44

Jaunākās diskusijas