"Latvija gatavojas atņemt Krievijai teritoriju"; Krievijas mediji sēj paniku

tautaruna.lv 15.aprīlis, 2:00
 
pixabay.com
Krievijas propagandas mediji nākuši klajā ar jaunu sazvērestības teoriju - Latvija pavisam drīz uzbruks Krievijas teritorijai, lai Abrenē izveidotu tautas republiku.

Mikroblogošanas vietnē ievietots ekrānšāviņš no Kremļa propagandas portāla, kas liecina, ka Latvija gatavojas atņemt Krievijai daļu teritorijas; bezpilota lidaparāti jau esot gatavībā: "Kāds vispār ir pamanījis, ka mums tūdaļ, tūdaļ jāiebrūk Krievijas teritorijā, jāokupē Abrene un jāizveido tur Abrenes Tautas republika. Krievijā esot atklāts "asiņains" latviešu plāns. Nopietni. Šādus murgus stāsta Kremlinu portāli."

Komentētāji atzīst, ka tā ir sena Kremļa propogandas taktika, ko savulaik izmantoja arī Vācija: "Lai kremlim būtu atbalsts no tautas puses, tad šai tautai ir jāiestāsta, ka viņiem uzbrūk un ziniet, tas arī nostrādā! To vēl 1939. gadā teica Gebelss - iestāstiet tautai, ka mums uzbrūk un būs jums jebkāds tautas atbalsts!"

Neiztiek arī bez ironijas devas: "Tikai Abrene? A ko tik vāji? Mums bezpilota lidaparātu trūkst? Vai NATO kaujinieku? Takš miljoniem - kā vienu, tā otru. Likašenko jau parādīja, no kurienes mēs nāksim?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:12

Jaunākās diskusijas