Imantas iedzīvotājus šokē nežēlīga slepkavība

tautaruna.lv 15.aprīlis, 12:15
 
F64
Jau ziņots, ka marta beigās Rīgā, Kleistu ielā, pie daudzstāvu mājas tika atrasts jauna vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Likumsargiem izdevies noskaidrot, kā vīrietis miris un kas pastrādājis noziegumu, vēsta "Degpunktā".

26. marta vakarā kāds no Imantas mikrorajona iedzīvotājiem pamanīja, ka pie daudzstāvu ēkas uz zemes guļ miris vīrietis. Ātri vien notikušais pāršalca apkaimi, un, kā stāsta šodien sastaptais vietējais iedzīvotājs Mārtiņš, tik vardarbīgs noziegums nekad apkārtnē nav noticis.

“[Policija] parādīja kaut kādu vīrieti - puisis, ap 20 gadu vecumā, blonds, jauns. Tādu nebiju redzējis. Mums ir astotajā stāvā, kas dzer, tusējas, ir agresīvi, bet ne no tās kompānijas. (..) Šokēts biju. [Tas notika] tepat blakus, pie mājas.”

Vairāki iedzīvotāji sākotnēji domāja, ka bojāgājušais tika izgrūsts vai pats pieņēma lēmumu izlēkt pa logu. Policijas izmeklēšanā tika konstatēts, ka vīrietis bija miris jau pirms tam, kad nonāca zālienā. Viņu nogalināja pudeles brāļi.

“Izmeklējot šo noziegumu, likumsargi noskaidroja, ka bojāgājušais iepriekš pazinis aizdomās turētos. Starp viņiem daudzdzīvokļu mājā kopīgas alkohola lietošanas laikā bija radies konflikts, un strīda laikā četrotne nositusi savu paziņu, vēlāk viņa ķermeni iznesusi ārā un tur atstājusi.”

Visas četras aizdomās turamās personas nonākušas apcietinājumā. Noziegums ir smags, un viņiem draud brīvības atņemšana uz mūžu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:57

Jaunākās diskusijas