"Smuks ģīmītis nav nekas"; Aleksandra Kurusova atklāti runā par vīriešiem

tautaruna.lv 30.aprīlis 2021, 13:13
 
Ekrānuzņēmums
Dejotāja un deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova kanāla 360Tv raidījumā "Pasaki to skaļi" atklājusi, kādi vīrieši viņai interesē.

Aleksandra norāda, ka viņai nav nepieciešams nedz princis baltā zirgā, ne vīrieties ar dārgu auto, jo materiālās vērtības viņai neinteresē. Viņa pat smej, ka, ja būtu citādi, viņa jau sen būtu "piecas reizes apprecējusies un izšķīrusies" un dzīvotu kādā villā.

"Man vajag, lai tas cilvēks man patīk. Smuks ģīmītis - tas nav nekas. Vajag, lai ir tā saikne," saka Aleksandra.

"Man ir ļoti grūti to cilvēku atrast," par attiecībām saka Kurusova, norādot, ka nespēj viegli mainīt partnerus un no vienām attiecībām uzreiz pāriet uz citām, taču uzskata, ka tas pat ir labi.

Jau vēstīts, ka 2020. gada februārī žurnāls "Kas Jauns" informēja, ka Kurusova, kas pāris gadu dzīvoja Singapūrā, apstiprināja, ka ir šķīrusies no drauga. Iepriekš viņa atklāja, ka svešumā ir izveidojušās attiecības ar kādu Džeimsu. Pēc Aleksandras teiktā, pāris esot runājis par nākotnes plāniem, taču vairāk dzīvojis šodienai.

Februārī Aleksandra apstiprināja, ka ir šķīrusies, taču par šķiršanās iemesliem gan runāt nevēlējās.

Aleksandra Kurusova atpazīstamību ieguva pirms desmit gadiem, kad kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku uzvarēja TV šovā "Dejo ar zvaigzni".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas