Dietoloģe nosauc labāko marinādi šašlikam

tautaruna.lv 30.aprīlis 2021, 8:50
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Uztura speciāliste, Krievijas Federālās medicīnas un bioloģijas aģentūras (FMBA) profesore Margarita Koroļeva granātābolu sulu nosaukusi par vienu no labākajām šašlika marinādēm, raksta "lenta.ru".
Koroļeva apgalvo, ka granātābolu sula padara gaļu mīkstu, viegli sagremojamu un neietekmē tās uzturvērtību. Turklāt ārste ieteica sulai pievienot aromātiskus garšaugus un garšvielas.

Citas labas marinādes, pēc ekspertes domām, var būt ogu tinktūras, sarkanvīns un citrusaugļu sula.

Tajā pašā laikā Koroļova brīdina par pārmērīgu etiķa un sāls lietošanu un neiesaka iegādāties gatavus šašlikus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:38

Jaunākās diskusijas