Samanta Tīna atklāti pastāsta, pie kā noveduši saņemtie apvainojumi

tautaruna.lv 30.aprīlis 2021, 12:09
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Samanta Tīna Latvijas Televīzijas video stāstu sērijā par spilgtām sievietēm Latvijā, gatavojotis dziesmu konkursam "Eirovīzija 2021", atklājusi savu pieredzi, sastopoties ar kritiku un apvainojumiem.

Samanta atklāj, ka skolas laikā tikusi dažādi apsaukāta no vienaudžu puses, piemēram par "dinozaura galvu", "spalvaino" un saņēmusi arī citus apvainojumus.

"Es zinu, kā tas ir - iet līdz klasei, gar sienu stumies, lai tikai neviens mani neierauga, jo šodien atkal es esmu uzvilkusi tos trakos svārkus. Šodien atkal esmu uztaisījusi dinozaura galvas frizūru," atklāta ir Samanta.

Viņa daudz esot pārdzīvojusi arī pēc šova "Okartes skatuve", kurā plūca uzvaras laurus, kad saņēmusi apvainojumus par savu fizisko formu.

Visi saņemtie apvainojumi tikai veicinājuši dziedātājas spītības un bravūrības augšanu, taču ar naidu. Dziedātāja arī atklāj, ka mamma viņai teikusi, lai nekad nerāda savas asaras, tāpēc arī Samanta vienmēr centusies būs stipra.

"Tu visu laiku esi sasprindzis. Kur saspringums nonāk? Vienā jaukā dienā aizej uztaisīt analīzes un tev ir CIN1. Tev ir bojātas šūnas. Heisā - hopsā. Sevis nepieņemšana," atklāta ir dziedātāja. Šis atgadījums arī licis dziedātājai mainīt savu attieksmi un redzējumu par sevi.

"Es atceros, ka es sēdēju aizskatuvē, jau man bija analīžu rezultāti un es domāju: "Ko tu dari, Samanta? Tev Dievs ir iedevis talantu šūpulī un tu ar tādu agresiju ej uz skatuves. Tu atgrūd cilvēkus ar savu naidu, iekšējo niknumu, sevis nepieņemšanu, ko tu tikai saproti. Man tas bija spēriens, " atklāj Samanta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas