Atklāj jaunu informāciju par traģisko vīrieša nāvi Jelgavā

tautaruna.lv 19.jūlijs 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Jelgavā, Satiksmes ielā uz ielas guļam atrastais vīrietis, kurš, visticamāk, gājis bojā, krītot no augstuma, pirms savas bojāejas uzvedies visai savādi, raidījumam “Degpunktā” stāsta aculiecinieks.

16.jūlijā, viens no apspriestākajiem tematiem Satiksmes ielas 53. nama pagalmā ir dienu iepriekš - 15.jūlijā - pieredzētais. Daži cilvēki baiso skatu redzējuši savām acīm. Kāds vīrietis nokrita no liela augstuma un piezemējās uz asfalta. Asins peļķe, kas strauji izveidojās zem cilvēka, neliecināja par neko labu, atceras vietējie iedzīvotāji.

Par to, ka notika traģēdija, operatīvie dienesti uzzināja samērā ātri un nekavējoties nosūtīja mediķu ekipāžas, lai censtos glābt savainotā dzīvību. No gūtajām traumām vīrietis tomēr gāja bojā turpat notikuma vietā.

“Ja viņš būtu izlecis pa logu, viņš nebūtu tik tālu [no mājas] atradies. Viņš nebūtu nokritis zaļajā zonā, bet kādā bedrē. Tas izskatās vairā, ka viņš no jumta noleca, tāpēc viņš tik tālu varēja aizlidot,” stāsta vietējais iedzīvotājs Vitautas.

Kungs atceras, ka pirms neliela brīža pirms liktenīgā notikuma šo vīrieti redzēja pa sava dzīvokļa logiem. Viņš esot pagalmā kaut ko darījis, ko tādu, kas lika Vitautam ieskatīties cītīgāk.

“Viņš uzvedās nesaprotami. Kaut ko skatījās, piesēdās, skatījās uz baložiem.. Pēc tam viņš piegāja pie soliņa, kaut ko ar rokām griezās. Un pēc tam viņš kaut kādu papīrīti tina tā kā tin cigareti, kaut ko glaudīja, domāja. Es vēl to sievai parādīju. Pēc tam, pēc 30-40 minūtēm, kad taisījāmies vakariņas ēst, skatos - ātrā palīdzība [atbraukusi] un viņš jau guļ.” pauž Vitautas.

Šo Vitauta sniegto informāciju, visticamāk, izpētīs arī likumsargi, jo par šo incidentu Jelgavas valsts policijas iecirknī ir uzsākts kriminālprocess un ir nozīmētas ekspertīzes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas