Liepājā pusstundu mēģina atdzīvināt sievieti, kas slīka jūrā

tautaruna.lv 19.jūlijs 2021, 13:58
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Svētdien ap pulksten 14.30 Liepājā, Dienvidrietumu pludmalē glābēji no jūras krastā izcēluši slīkstošu sievieti, vēsta liepajniekiem.lv.
”Sākotnēji atdzīvināšanās pasākumus veica glābēji, bet pēc tam arī Natliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi. Diemžēl pusstundu ilgā cīņa par sievietes dzīvību bija nesekmīga,” portālam sacīja NMPD pārstāve Arita Freimane.

Jāpiebilst, ka nesen tika ziņots, ka Jūrmalā noslīcis bērns. Pagājušās nedēļas sākumā "Facebook" kāda sieviete ziņoja, ka Jūrmalā noslīcis bērns, sieviete pat norādīja, ka, iespējams, bērnu būtu iespējams izglābt, ja saprastu, ka notiek nelaime.

Viņa savā ierakstā skaidroja, ka negadījums noticis pēc sešiem vakarā, viņa esot fotogrāfējusi jūru.

Tāpat sieviete norādīja, ka notikuma vietā ieradās glābēji, policijas pārstāvji, bet bērna dzīvību glābt neizdevās.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā portāls nra.lv noskaidroja, ka izsaukums 12.07., kur ziņots par slīkšanu Jūrmalā, saņemts plkst.18.33.

"Skatot no brīža, kad ienāk zvans, brigāde notikumā vietā ierodas sešu minūsu laikā. Veikti atdzīvināšanas pasākumi. Izsaukumā iesaistās arī ārsta speciālista brigāde. Neskatoties uz vairāk nekā 30 minūšu veiktajiem atdzīvināšanas pasākumiem, diemžēl bērns gāja bojā," norādīja NMPD.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas