Hosams Abu Meri: Latviešu vīrieši uzskata, ka esmu "babņiks"

tautaruna.lv 19.jūlijs 2021, 11:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Gastroenterologs Hosams Abu Meri Sandras Landorfas materiālā "Abi esam labākie" izdevumā "OK!" runā par savu emocionālo pusi, atklājot, ka viņā ir daudz dažādu emociju. Šī iemesla dēļ, kā saka Hosams, daudzi latviešu vīrieši viņu uzskata par "babņiku".

Kā saka Hosams, viņā ir daudz dažādu emociju un, kā uzskata, tās visas vajag izrādīt. Tāpēc viņš bieži izsaka komplimentus, draugiem, kolēģiem, sievietēm.

"Sievietei, kura mani redz pirmo vai otro reizi, var šķist - ak, Dievs, kā viņš ar mani runā, laikam viņš mani grib! Tā gadās pārpratumi, un pa Rīgu aiziet runas, ka es gribu visas sievietes," pauž Hosams, piebilstot, ka daudzi latviešu vīrieši viņu uzskata par "babņiku".

Abu Meri gan uzsver, ka tāds viņš ir vienmēr būs. Viņš nekautrējas no tā un piebilst, ja rodas pārpratumi, cenšas paskaidrot, ka tāds ir, un ka runāt var daudz.

To apstiprina arī Hosama sieva Linda, piebilstot, ka viņš kļūst arvien runātīgāks.

Abu Meri vēl piebilst - viņaprāt, vīrietim ir ļoti svarīgi izteikt komplimentus, jo tas dod balansu - tu izsaki gudrai un skaistai sievietei komplimentu un saņem pretī pozitīvu enerģiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas