VIDEO: Ķīšezerā notikusi nelaime

tautaruna.lv 19.jūlijs 2021, 18:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Nelaime notikusi Ķīšezerā, kur pirms dažām dienām dzīvību zaudējis kāds 39 gadus vecs vīrietis, vēsta “Degpunktā”.
12.jūlijā, ap septiņiem vakarā, Ķīšezera peldvietā dežūrējošo glābēju uzrunājis kāds atpūtnieks, kurš lūdzis policista palīdzību. Viņaprāt, pirms mirkļa, dažus desmitus metru aiz peldvietas bojām, ezerā pazudis kāds krietni iereibis peldētājs.

Saņemot informāciju, notikuma vietā nekavējoties ieradās glābējs, tika izsaukta dežūrdaļas papildu laiva un pēc tam nekavējoties sākās meklēšanas darbi. Tāpat tika izsaukti Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki.

Par to, ka aculiecinieka izteiktās bažas varētu būt patiesas, liecinājis fakts, ka kāds atpūtnieks uz policijas dežūrdaļu atnesis arī kāda 39 gadus veca vīrieša šajā pat peldvietā pamestās mantas, tostarp dokumentus. Tāpat, pārskatot pludmales tuvumā uzstādīto video kameru ierakstus, lai arī neskaidri, taču bija saprotams, ka viens no tumšajiem punktiņiem ūdenī kādā mirklī vienkārši pazūd.

Patiesība nākusi gaismā 14.jūlija rītā, mazāk nekā 48 stundas pēc notikušā, kad glābēji, patrulējot netālu no nelaimes vietas, pamanījuši bojāgājušā ķermeni. Tas izcelts un nodots Valsts policijas darbinieku rokās.

Vīrietis esot izgājis no niedrēm, turpināja doties aiz peldvietas, izvēlējās nepareizo vietu peldei, iepeldēja diezgan dziļi aiz bojas, vietā, kur ir bedre. Tāpat, iespējams, persona bijusi alkohola reibumā, norādījis kāds aculiecinieks. Viss esot noticis ātri, cilvēks vienkārši pazuda zem ūdens, peldoties uz muguras.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas