"Vīns ir lētāks par ūdeni." Viena no Eiropas skaistākajām pilsētām pārsteidz tūristus

tautaruna.lv 2.decembris 2023, 20:20
 
pexels.com
Dodoties ceļojumā mēs vēlamies ne tikai baudīt skaistas ainavas un skatus, bet arī mieloties ar gardiem ēdieniem un dzērieniem. Ja ēdieni un dzērieni ir ne tikai gardi, bet arī lēti, tad ir dubultprieks. Medijs "Daily Star" atklāj, ka kādā no Eiropas skaistākajām pilsētām iespējams baudīt vīnu par neticami smieklīgu cenu.

Sociālo mediju lietotāji atklāj, ka atsevišķos bāros Venēcijā vīns tiek pārdots par zemāku cenu nekā ūdens glāze.

Atsevišķās vietās Venēcijā vīna glāzi var iegādāties par nieka 0,79 centiem.

Ceļojumu influencere Keisija Rose Rose savā sociālo mediju kontā stāsta, ka nesen viesojās Venēcijā un atklāja, kāpēc šeit vīns var maksāt mazāk nekā ūdens. Reiz Venēcijā esot bijušas lielas grūtības novadīt ūdeni, tāpēc šī iemesla dēļ "vīns bija lētāks par ūdeni".

Lai arī reiz teju it visur bija manāma šāda cenu attiecība, tomēr pašlaik lielākoties ūdens būs lētāks par vīnu. Tomēr ir vietas, kur Venēcijā joprojām var baudīt šo privilēģiju. Viena no šādām vietām esot "Bacareto de Lele".

Pērnā gada martā vietnē "TripAdvisor" bija minēts, ka šajā vietā iespējams iegādāties vīna glāzi par 80 centiem, bet uzkodas, piemēram, gaļu, sieru un krekerus par nieka 1,60 eiro.

Pateicoties zemajām cenām, šī vieta ir ļoti pieprasīta un daudzi tūristi sūdzas, ka, lai tiktu pie kārotā, nepieciešams stāvēt garās rindās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

2.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:30

Jaunākās diskusijas