Žurnālists Tomsons: "Kam lai sūdzas?"; viņš sašutis par autobusu šoferu rīcību

tautaruna.lv 2.decembris 2023, 11:20
 
Pixabay
Žurnālists Aidis Tomsons vietnē "X" pauž neizpratni par autobusu šoferu rīcību - ignorē bērnu, kas gaida pieturā, pabraucot tam mierīgi garām. Komentāros cilvēki norāda - arī viņi gana bieži sastopās ar šādu absurdu realitāti.

"Kam lai sūdzas, kad autobuss nepaņem bērnu pieturā, kaut arī bērns māj un lēkā, bet viņš mierīgi pabrauc garām. Sestdienas vakars, šoseja, bērns viens pats pieturā. Reāli dusmas. Šāda situācija jau trešo reizi," raksta A. Tomsons.

P1979: Jāsūdzas Autotransporta direkcijai, norādot konkrētu laiku, vietu un autobusa maršrutu.

Cesvainis: Pāris gadījumi bija līdzīgi. Meitu ar draudzeni ignorēja. Operatīvi zvanīja man, aizvedu +šoferi satiku! Tas biedrs ilgi mani atcerēsies… pa īstam iznesu smadzenes. Līdz panskām izlamāju.. Atvainošanos nepieņēmu!

Ozola: Tā, laikam, ir jaunā satiksmes busu iezīme - braukt garām bērniem. 17.nov. 13.45 māsas bērniem Ogrē pabrauca garām reiss, kam jāstājas pieturā "Slimnīca". Pēc 50 min it kā nākamais. Mājas 24km. Ģimene atrisina, bet kāpēc šoferi brauc garām bērniem?

Purva zvērs: Reiz sūdzējos par tādu pat problēmu. Telefonsarunas laikā cilvēks, ar kuru mani savienoja, atrada konkrētā reisa video, kur tiešām redzams, ka nepiebremzējot autobuss pabrauca garām pieturai/ skolēniem.

Kristīne: Jā, ir bijis. Viņi saka, ka nepamanīja, kad pēc 2 pieturām apdzen ar mašīnu. Piekopj šo šad un tad. Nav vērts stāties/ bezkaunība.

Ivars: Vai pietura skaitās konkrētā autobusa pietura? Ja nē, tad viņi pagriež galvu uz otru pusi un brauc garām.

Azraels: Šādi man ir bijis vairākas reizes maršrutā Jelgava- Tukums.. Pēdējais autobuss uz Tukumu..Un nejau kkāda pietura, bet nākošā pēc autoostas, pašā pilsētā.. Labi, ka parasti tad nebija svarīgi nokļūt tieši tajā dienā.

Skaidris: Nu, man ir bijuši gadījumi, kad noteikti jātiek un nācies pat izskriet uz ceļa. Tad gan apstājas, tikai šoferis aiz dusmām vārās. Tomēr bērnam tas nebūtu risinājums.

Pilsonis: Atslēgas vārdi šajā stāstā ir "sestdienas vakars" un "viens pats". Varbūt labāk bēnam dot padomu ieslēgt telefonā led gaismu un pagriezt tā lai būtu pamanāms jau savlaicīgi? Lēkāt, aurot, stāvēt uz galvas ir krietni bezjedzīgāki pasākumi tumsā. Ja nesanāk, tad arī var pasūdzēties

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

2.decembris 2023

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas