FOTO: Pētnieks pārliecināts, ka pludmales krastā atradis bīstamas pudeles, kuras atverot pasauli pārņems ļaunums

tautaruna.lv 2.decembris 2023, 13:20
 
pexels.com
Džeiss Tunnals neskaitāmi daudz reižu Teksas piekrastē ir atradis izskalotus unikālus un neparastus priekšmetus. Pagājušā mēneša atradums viņam šķitis ļoti savāds, ziņo "UPI".

Hartes Meksikas līča pētniecības institūta pētnieks atradumus nodēvējis par "raganu pudelēm".

Viņš pludmalē atradis vairākas savādas pudeles. Tas pētniekā radīja aizdomas, ka tās varētu būt "raganu pudeles".

16. un 17. gadsmitā, lai mēģinātu atbrīvoties no uzliktā lāsta un citiem melnās maģijas trikiem, cilvēki pudelēs ievietoja dažādus dīvainus priekšmetus un lika tās ūdenstilpēs. Pudelēs bieži vien tika ievietotas tādas lietas, kā naglas, nagi, mati.

Tieši tāpēc pētnieks joprojām nav sadūšojies tās atvērt un apskatīt tuvāk pudelēs iekšā esošo saturu, jo baidās, ka tajās iekšā esošais saturs ir nolādēts. Pētnieka prāt, ja viņš atvērs pudeles, tiks "brīvībā" palaists kāds lāsts vai burvestība.

Viņš atklāj, ka kopumā pludmalē ir atradis astoņas šādas pudeles. Pētnieks atzina, ka viņš nevēlas atvērt atrastās pudeles, kā arī viņa sieva neļauj tās ienest mājas.

"Teorija ir tāda, ka, atverot to, jūs varētu izlaist burvestību neatkarīgi no iemesla, kāpēc persona bija tur ielikusi burvestību," sacīja Tunnels."Uz raganu pudelēm nav datuma. Uz tām nav nekādu uzrakstu, tāpēc mēs precīzi nezinām, no kurienes tās nākuši."

Ekrānuzņēmums no "Facebook"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

2.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas