Nosauc 4 atklātākās horoskopa zīmes

tautaruna.lv 3.jūlijs 2022, 11:12
 
pexels.com
Astroloģe Lorēna Donelsone un slavenību pareģe, astroloģe Inbāla Honigmana "Bustle" nosaukušas atklātākās horoskopa zīmes.

Auns

Gan Donelsone, gan Honikgmana piekrīt, ka Auns ir viena no atklātākajām horoskopa zīmēm, ja ne pati atklātākā. Kā norāda Donelsone, Auns ir izteikta uguns zīme, kuru pārvalda agresīvais Marss. Aunam esot arī tieksme runāt, pirms domāšanas, kas var radīt nepatikšanas.

Lauva

Arī Lauva ir uguns zīme, kurai nav problēmu tieši pateikt savas domas. "Lauvu pārvalda Saule, un, lai gan tā nav tik ugunīga kā Marsa pārvaldītais Auns, saule ir mūsu Saules sistēmas centrs," saka Donelsone. Viņiem patīk izpaust savu klātbūtni un Lauvas mēdz uzskatīt, ka viņu darbības ir ne tikai pareizas, bet pat nepieciešamas citiem.

Svari

Diplomātiskie Svari var šķist pārsteidzoša izvēle, jo viņiem patīk izpatikt cilvēkiem. Tomēr Donelsone saka, ka šī gaisa zīme runās, kad tas būs svarīgi. "Svarus pārvalda Venera, kas ir saistīta ar vērtībām un taisnīgumu," saka astroloģe. Kā gaisa zīme, viņi mēdz būt pļāpīgi, taču ne tik skaļi par savu viedokli kā Auns un Lauva.

Strēlnieks

Uguns zīmei Strēlniekam nav problēmu pateikt to, kas viņiem ir prātā. Patiesībā viņi augstu vērtē godīgumu un ir ļoti tieši. Pēc Honigmanas teiktā, Strēlnieks ir piedzīvojumu meklētājs un viņam patīk satikt cilvēkus no dažādām jomām. "Viņi mācīsies valodas, lai varētu runāt ar citiem, un runās par tiem, kuriem nav balss," saka Honigmana. Viņa atklāj, ka Strēlnieki ir arī ļoti dāsni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas