Atklāj, kuri alkoholiskie dzērieni liek strauji pieņemties svarā

tautaruna.lv 3.jūlijs 2022, 17:11
 
pexels.com
Visiem zināms fakts ir tāds, ka alkohols ir kaitīgs veselībai. Alkohols var ne tikai veicināt dažādas veselības problēmas, bet arī svara pieaugumu. Eksperti nosauc, kuri ir figūrai "visnedraudzīgākie" alkoholiskie dzērieni, ziņo portāls "Eat This, Not That".

Alkoholu nav ieteicams lietot nevienam, jo tā pārmērīgs patēriņš atstāj negatīvu iespaidu uz vispārējo veselības stāvokli.

Tomēr eksperti norādā uz vēl vienu būtisku lietu, alkohols var veicināt svara pieaugumu.

Medicīnas eksperte Džulija Aptone izceļ, ka vissliktākie alkoholiskie dzērieni ir tādi, kuri satur daudz kaloriju un cukuru. "Kalorijām bagātie alkoholiskie dzērieni ir vissliktākie. Tie ir tādi dzērieni, kuri pagatavoti, izmantojot daudz cukura."

Kā zināms, tad liels cukura patēriņš var veicināt svara pieaugumu, kā rezultātā tas var novest pie aptaukošanās. Eksperte izceļ četrus kaitīgākos dzērienus jūsu figūrai.

Kokteilis "Baltais krievs" (White Russian) tiek gatavots no vodkas, kafijas liķiera un saldā krējuma. Vodka nav kalorijām bagāta, taču kokteilim pievienotās piedevas gan.

Eksperte iesaka izvairīties arī no "Pina Colada". Šī kokteiļa sastāvā ir ananasu sula, kokosriekstu piens, rums. Šis kokteilis ir ļoti bagāts ar cukuru, tāpēc no tā vajadzētu izvairīties.

Līdzīgi ir arī ar "Šokolādes martini" (Chocolate Martini). Šo kokteili var uzskatīt par desertu, jo tā sastāvā ir Baileys liķieris vai vodka, šokolādes sīrups un šokolādes liķieris, reizēm tiek pievienots klāt arī putukrējums. Visas kokteiļa sastāvdaļas satur ļoti daudz kaloriju un cukura.

Kā pēdējais kokteilis, kuru eksperte iesaka nelietot, ir "Mai Tai". Šis kokteilis sastāv no kalorijām bagātiem dzērieniem - divu veidu rumiem, sulas, sīrupa un liķera.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas