Trakums! Ogrēniešus biedē kaimiņiene, kuru vajā halucinācijas

tautaruna.lv 3.jūlijs 2022, 14:41
 
Vladislavs Proškins/F64
Daudzdzīvokļu nama Ogrē iedzīvotājus tracina kaimiņienes sirmgalves uzvedība: dienā un naktī sit pa radiatoru un grīdu, kā arī met pa logu pārtiku. Uzklausītie ogrēnieši bažījas par kaimiņienes garīgo veselību, vēsta raidījums "Bez Tabu".

"Jau ziemā, kad te ievācāmies, sita pa radiatoriem. It kā ar āmuru sistu. Ziņoju mājas vecākajai. Viņa gāja runāt uz to dzīvokli. Kaimiņiene teica, ka dauza nevis viņa, bet skan veļas mašīnas, lai gan neviens veļas mašīnu tad nedarbināja naktī," saka Kristīne.

Iedzīvotāji no saviem dzīvokļiem ierakstījuši skaņas. Intensīvi, skaļi sitieni dzirdami gan dienā, gan naktī.

Iedzīvotāja Kristīne raidījumam stāstīja, ka vairākkārt saukta policija. Pēc pārrunām ar likumsargiem gados vecā kaimiņiene nomierinās, bet vēlāk atsāk trobelēt ar jaunu sparu, norādīja Kristīne.

"Pēc tam, kad pasūdzējos mājas vecākajai un policijai, viņa sāka man ieriebt: met pārtiku pa logu. Es tīru palodzi, arī iedzīvotājiem zem manis palodzes netīras."

Iedzīvotāji bažījas par seniores garīgās veselības stāvokli. Sirmgalves dzīvoklī mēdzot uzturēties arī viņas divi dēli. Mājas vecākā raidījumam stāstīja, ka jau ilgstoši aizrāda gan par seniores uzvedību, gan par viņas dēla nepiedienīgu uzvedību, kas uzplaiksnījot, kad viņš sadzeras grādīgo. Pēc aizrādījumiem vīrietis kļūstot pat agresīvs.

"Manu slēdzeni aizlīmēja ar līmi. Pastkastītē bija sūdi. Es esmu viņu sens ienaidnieks. Mani draud nogalināt! Viņš spējīgs uz jebko! Viņš ir neadekvāts!" saka mājas vecākā.

Kameras priekšā savu uzvedību sirmgalve nevēlājās komentēt, bet aiz aizslēgtām durvīm teica, ka viņas trokšņošana esot kā atriebība par veļas mašīnu darbināšanu dzīvokļos. To dzirdot, iedzīvotāji uzskata, ka seniori vajā halucinācijas.

Notiekošais konkrētajā dzīvoklī ir vairāku gadu stāsts, raidījumu informēja Ogres novada pašvaldības policijas priekšnieks Reinis Ikaunieks. Ja agrāk iedzīvotāji sūdzējušies par viena sirmgalves dēla uzvedību alkohola reibumā, pēdējā laikā iedzīvotāji sūdzas par seniores uzvedību. Ikaunieks norādīja, ka pēc pārrunām ar kārtībsargiem sieviete pauž, ka saprot un nožēlo savu vainu un pārtrauc traucējošo uzvedību. Tomēr acīmredzot saprašanas pietiek vien līdz nākamajai reizei.

Pašvaldības policijas priekšnieks Ikaunieks arī norādīja, ka nepieciešamības gadījumā kārtībsargi var piesaistīt mediķu brigādi, kas teorētiski, izvērtējot veselības stāvokli, personu var nogādāt ārstniecības iestādē. Konkrētās iedzīvotājas savaldīšanai līdz šim mediķi nav piesaistīti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas