Pēc Brieža zaudējuma Rinkēvičs dalās ar zīmīgu komentāru

tautaruna.lv 3.jūlijs 2022, 13:44
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pēc boksera Maira Brieža zaudējuma austrālietim Džeijam Opetaijam, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar komentāru.

Kā zināms, Latvijas bokseris Mairis Briedis sestdien Goldkostā, Austrālijā, piedzīvoja zaudējumu austrālietim Džeijam Opetaijam un atvadījās no Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostas pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem).

E. Rinkēvičs pārpublicējis savu iepriekšējo ierakstu, kurā pēc M. Brieža paustās neitrālās nostājas par karu Ukrainā bija norādījis, ka turpmāk, vērojot boksa sacensības, nenostāšoties nevienā pusē.

"Nenostājos..." - ierakstā norāda E. Rinkēvičs.

Ministra ieraksts saņēmis arī daudzu soctīklu lietotāju komentārus, kuros pausti dažādi viedokļi.

"Fanot un līdzi just jau nav nekas nosodāms, ja sporta veids notiek noteikumu ietvaros un ja atbalstāmais sportists ir pelnījis fanu cieņu," uzskata Toms.

"mēs neviens nenostājāmies," norāda cits lietotājs.

"... es nepazīstu Mairi personīgi, tāpēc nevaru komentēt ar 100% ticamību, bet ... pieļauju, ka linča tiesa notiek pāragri. Un to pieminekli vēl nav nojaukuši!" - pauž Juris.

Jau vēstīts, ka pēc tam, kad bokseris pauda neitrālu nostāju kara jautājumā, daudzi Latvijā pazīstami cilvēki, kā arī soctīklu lietotāji pauda nosodījumu šādai rīcībai. Arī ārlietu ministrs sociālajā vietnē Facebook dalījies ar, kā noprotams, bokserim adresētu vēstījumu: "Turpmāk, vērojot boksa sacensības, es nenostāšos nevienā pusē."

Latvijas pazīstamākais bokseris M. Briedis soctīklos saņēma nosodījumu par savu neitrālo nostāju Ukrainas kara jautājumā. Daudzi Latvijā pazīstami cilvēki, tostarp, žurnālists Aivis Ceriņš, producente Kristīne Komarovska un TV laika ziņu diktore Rūta Dvinska kritizēja boksera pausto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas