Grīziņkalna iedzīvotājus pārsteidza fekāliju strūklaka, kas šļācās ārā no klozetpoda

tautaruna.lv 3.jūlijs 2022, 15:49
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Pixabay.com
Edgars no Zvaigžņu ielas Grīziņkalnā mierīgi savā dzīvoklī pavadījis pēcpusdienu, līdz vannasistabā atskanēja troksnis. Vīrieti pārsteidza fekāliju strūklaka, kas šļācās ārā no klozetpoda.

Edgars izskrēja ārā no mājas un pamanīja, ka pagalmā notiek maģistrāles kanalizācijas tīklu tīrīšanas darbi. Vīrietim paveicies, ka konkrētajā brīdī bijis mājās, ātri noreaģējis un steidzis visu tīrīt. Taču rīdzinieks ir pārsteigts, ka par šādiem darbiem neviens mājas iedzīvotājiem neteica ne pušplēsta vārda.

"Manā mājā pirmajā stāvā gandrīz metra augstumā izšļācās fekāliju strūklaka, otrajā stāvā tas pats. Viņi veica nesankcionētus darbus, turklāt ļoti neprofesionāli. Jautāju uzņēmuma darbiniekam, kas šeit notiek, taču viegli necenzētā formā mani “pasūtīja” tālāk," raidījumam stāsta Edgars.

Apsaimniekotāja mājai nav, Edgars pats ir uzņēmies šo lomu, tāpēc labprāt būtu sagaidījis “Rīgas ūdens” darbiniekus un informējis pārējos mājas iedzīvotājus par plānotajiem darbiem

Arī Mariannu un Valentiju, atgriežoties dzīvoklī, vannasistabā sagaidīja nepatīkams pārsteigums. Viņi vēlējās uzņemt ciemiņus, taču joprojām nav iespējams atbrīvoties no nepatīkamās smakas.

“Rīgas ūdens” pārstāvis Sandris Vanzovičs gan norāda, ka viņiem nav iedzīvotājiem jāpaziņo, ja veic iepriekš neplānotus darbus. Šajā gadījumā saņēma izsaukumu no dzīvokļa, kur bija aizsērējusi kanalizācija.

Nekustamā īpašuma pārvaldnieku asociācijas vadītājs Vitolds Peipiņš piekrīt, ka šādās situācijās, kad veic avārijas darbus, “Rīgas ūdenim” nav pienākums iedzīvotājus iepriekš brīdināt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Un Nila Usakova laika tads bardaks toc nebija..

4.jūlijs 2022, 12:38 Atbildēt

Pēc Feng Shui, visi caurumi mājoklī jātur aizbāzti!

5.jūlijs 2022, 15:20 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas