Pēc Maira Brieža paziņojuma Rinkēvičs dalās ar zīmīgu ziņu bokserim

tautaruna.lv 1.marts 2022, 10:30
 
Kaspars Krafts/F64
Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs sociālajos tīklos dalījies ar paziņojumu, kas, kā noprotams, adresēts Latvijas bokserim Mairim Briedim pēc viņa paziņojuma par savu neitrālo nostāju Ukrainas kara jautājumā.

Pēc tam, kad bokseris pauda neitrālu nostāju kara jautājumā, daudzi Latvijā pazīstami cilvēki, kā arī soctīklu lietotāji pauda nosodījumu šādai rīcībai.

Arī ārlietu ministrs sociālajā vietnē Facebook dalījies ar, kā noprotams, bokserim adresētu vēstījumu.

"Turpmāk, vērojot boksa sacensības, es nenostāšos nevienā pusē," raksta ministrs.
"Lieliski un ļoti diplomātiski. Domāju, ka daudzi ir jau līdzīgi izlēmuši," pie ieraksta komentārā pauž iedzīvotājs.
"Man tas izskatās pēc "taisnību teikt bailīte", tāpēc mēģināšu izgrozīties," par boksera nostāju saka komentētāja.
"Man vienmēr profesionālais boks ir bijis, kas nepieņemams. Vicināt dūres par kādu meiču, kaut kādu, kaut iedomātu taisnību. To es saprotu. Muļķīgi, bet saprotami. Tāda mums daba. Bet kaušanās kā sports, kā tas ar ko naudu pelnīt....? Tad kāpēc tik nosodoši esam pret seksu par naudu?! Arī ielenes stāv tikai tajā pusē, kura maksā. Un arī guļas par naudu. Ar profesionāliem boksā ir tāpat. Tā, ka nav nekādu pārsteigumu. Lūk Usiks, izrādās nav tas, kurš tik par naudu. Vajag un nostājas bez muldēšanas taisnības pusē. Bet Briedis, nu, Briedis tik par naudu guļas. Lai viņam nekad arī nestāv tad par to," ar savu viedokli dalās komentāra autors.

Jau vēstījām, ka Latvijas pazīstamākais bokseris Mairis Briedis soctīklos saņem nosodījumu par savu neitrālo nostāju Ukrainas kara jautājumā.Daudzi Latvijā pazīstami cilvēki, tostarp, žurnālists Aivis Ceriņš, producente Kristīne Komarovska un TV laika ziņu diktore Rūta Dvinska kritizēja boksera pausto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas