Ieva Brante uz Norvēģijas robežas iekuļas nepatikšanās

tautaruna.lv 3.jūlijs 2022, 0:30
 
Kaspars Krafts/F64
Juriste, Rīgas domes deputāte Ieva Brante devusies vienatnē savā mašīnā ar mājas mīluli uz Norvēģiju un ar saviem piedzīvojumiem dalījusies sociālajā vietnē Instagram.

Kā atklāj I. Brante, pirms ceļojuma bijuši "labi priekšnosacījumi", lai viņa atteiktos no Norvēģijas ceļojuma un nekāptu kalnos. Viņa pastāsta sīkāk par izaicinājumiem, ar kuriem saskārusies ceļā uz Norvēģiju, tostarp, aizturēšanu uz valsts robežas krekeru dēļ.

"Nedēļu pirms brauciena, SUPojot Amatā, es stipri sasitu kājas muskuli. To nevarēja redzēt, taču tas ierobežoja manas ierastās kustības un arī treniņus. Īsi pēc tam es guvu ceļa traumu tai pašai kājai un bija atlikušas vien sešas dienas, lai atgūtu tās kustību un spēku.

Klāt šim varētu piekabināt arī pretīgus laikapstākļus - bija prognozēts ziemeļvējš, lietus un +3-8°C.

Nemaz nerunājot #Tinkerbell [I. Brantes suns - red. piez.], kurai tas vispār būtu bijis pirmais kāpiens kalnā," atklāj juriste.

Uz Norvēģijas robežas I. Brante aizturēta.

"Pēc mūsu aizturēšanas uz Norvēģijas robežas ar zirņu krekeriem ar kaņepju sēklām, kur uz iepakojuma bija uzzīmēta kaņepju lapa #omg, visi gaidīja mani mājās un ieteica atstāt Norvēģiju, lai tā dzīvo savu dzīvi. Ka nav kazai piena, ta nav!" - stāsta sieviete.

Nobeigumā viņa dalās ar iedvesmojošiem vārdiem, aicinot cilvēkus ticēt sev un nepadoties, par spīti tam, ko saka citi vai grūtībām, kas gadās ceļā uz nosprausto mērķi.

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Brante (@ibrante)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas