Kseniju Sobčaku vaino krāpšanā; viņa komentē situāciju

tautaruna.lv 3.jūlijs 2022, 11:43
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Krievijas TV dīvu Kseniju Sobčaku apsūdz krāpšanā. Fakts ir tāds, ka Ksenija nesen atklāja personīgo izglītības kursu ar nosaukumu "Sobčakas metode", kas daudziem nepatika.
Dārgākās programmas izmaksas sasniedz 600 tūkstošus rubļu (10 400 eiro). VIP klientiem tika solīta intervija ar žurnālisti, kā arī prakse. Tomēr daudzi pircēji pauda neapmierinātību ar kursu.

Kursa dalībnieku paziņojumu savā lapā publicējusi juriste Jekaterina Gordone. Kā stāsta kursu pircēji, Sobčaka solījusi viņiem sūtīt savas balss ziņas, sniegt intervijas, kopā piedalīties tiešraidēs un nodrošināt pieeju slēgtam klubam. Tomēr viņi neko no tā neredz.

Tagad žurnāliste tiek apsūdzēta krāpšanā un ursa pircēji pieprasa saukt viņu pie atbildības. Pēc cietušo teiktā, viņi zaudējuši 1,5 miljonus rubļu (26 000 eiro).

Ksenija Sobčaka nolēma neklusēt un komentēt situāciju. "Lielām zivīm vienmēr ir lielas nepatikšanas. Kad esat mazs un nezināms spēlētājs tiešsaistes kursu tirgū, jūs varat darīt jebko un tiksiet sveikā cauri. Bet, tiklīdz Sobčaka nolemj nodarboties ar nopietnu izglītību, gaidiet nepatikšanas no katra stūra. Kad atvērām izpārdošanu, mana komanda mani informēja, ka trīs cilvēki, kas samaksāja par VIP paketi, ir apvienojušies, lai "atmaskotu" manu kursu. Es jautāju, ko atmaskot, jo kurss vēl nebija sācies. Viņi teica, ka atradīs, ko atmaskot. Rezultātā Sobčaku nav iespējams atmaskot, taču ir iespējams izveidot mistisku “neapmierināto” grupu,” sociālajos tīklos rakstīja Sobčaka.

Žurnāliste plāno turpināt veidotpersonīgās izglītības kursus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:05

Jaunākās diskusijas