Kardašjanu iesūdz tiesā par "zādzību"; kas noticis?

tautaruna.lv 3.jūlijs 2022, 17:49
 
EPA/Scanpix/Leta
Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana tiek apsūdzēta zīmola "zādzībā", ziņo "The Sun".

Slaveno realitātes šovu zvaigzni tiesā iesūdzējis, kāds ASV bāzēts uzņēmums.

Bruklinā esošā kompānija "Beauty Concepts" ierosināja tiesvedību pret Kardašjanu. Viņi apgalvo, ka zvaigzne ir pārkāpusi preču zīmju likumu.

Strīds izcēlās par to, ka abām kompānijām ir ļoti līdzīgi zīmola nosaukumi. Kardašjanas preču zīmols saucas "SKKN", savukārt "Beauty Concepts" - "SKKN+".

Uzņēmums skaidro, ka viņu un Kardašjanas zīmolu nosaukumi ir pārāk līdzīgi, tādējādi tiek mulsināti klienti. Viņi vēlas, lai Kima atteiktos no šī nosaukuma.

Kimas advokāts Maikls Rodss apgalvo, ka uzņēmumam nav tiesības pieprasīt Kardašjanai mainīt zīmola nosaukumu.

"Mēs apsveicam Lunsfordas kundzi par to, ka viņa ir maza uzņēmuma īpašniece un seko saviem sapņiem. Taču tas nedod viņai tiesības nepamatoti apgalvot, ka esam izdarījuši kaut ko nepareizi."

""Beauty Concepts" lūdza atteikties no "SKKN" nosaukuma. Protams, mēs teicām nē. Pēc tam "Beauty Concepts" apstrīdēja Kardašjanas kundzes preču zīmju pieteikumu Amerikas Savienoto Valstu Patentu un preču zīmju birojā. Nav pārsteigums, ka birojs noraidīja "Beauty Concepts" pieprasījumu."

Advokāts ir neapmierināts ar mazā uzņēmuma īpašnieces rīcību. "Maza estētikas biznesa vadīšana Bruklinā nedod tai tiesības slēgt globālu ādas kopšanas līniju."

Šobrīd Kima tiesā vēl joprojām cīnās ar "Beauty Concepts", lai noskaidrotu taisnību, kam pieder tiesības uz šo konkrēto preču zīmi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas