Globa nosauc trīs horoskopa zīmes, kurām paveiksies aprīlī

tautaruna.lv 10.aprīlis 2022, 12:43
 
Elmārs Rudzītis/F64
Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa prognozē, ka trīs zodiaka zīmes aprīlī piedzīvos lielu veiksmi. Šis mēnesis daudziem būs grūts, jo ikvienu skars dažādi satricinājumi. Tomēr trīs zodiaka zīmes veiksmīgi atrisinās jebkuru situāciju.

Lauvām ieilgusī apātija sāks atkāpties. Lauvas dosies komandējumā vai ceļojumā. Astrologs iesaka nepalaist garām savu iespēju. Jaunas paziņas, kas parādīsies ceļojumā, palīdzēs mainīt dzīvi uz labo pusi. Ir vērts abstrahēties no neveiksmēm un kļūdām, jo ​​aprīlī visi jautājumi atrisināsies paši.

Skorpions aprīlī var saņemt parādu atmaksu, negaidītas prēmijas, dāvanas. Finansiālā ziņā viss ies uz labo pusi. Tomēr ir svarīgi pārstāt būt lielam tērētājam. Ja rūpēsies par saviem līdzekļiem, varēsi izvairīties no nesaskaņām ģimenē, uzsver astrologs. Personīgā dzīve iepriecinās šīs zīmes pārstāvjus ar savu harmoniju un savstarpējo sapratni.

Zivīm jāpamostas no ziemas miega. Astrologs mudina uzsākt ģenerāltīrīšanu vai pat remontu mājā. Tāpat Globa iesaka nesēdēt mājās un būt vairāk starp cilvēkiem. Personīgajā un finansiālajā dzīves jomā viss attīstīsies stabili. Aprīlī Zivis var piepildīt savu bērnības sapni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas