Vīrietis Vācijā saņēmis vismaz 87 potes pret Covid-19

tautaruna.lv 10.aprīlis 2022, 16:06
 
pexels.com
Kā ziņo medijs "Forbes", atsaucoties uz "Freie Presse", tad Vācijā 61 gadus vecs vīrietis ir saņēmis kopumā vismaz 87 Covid-19 vakcīnas devas.

61 gadu vecais vīrietis daudzkārt devies uz dažādiem vakcinācijas centriem, lai saņemtu poti pret Covid-19.

Kā atklājās, tad reizēm viņš dienā saņēmis pat trīs potes.

Vīrietis regulāri apmeklēja dažādus vakcinācijas centrus Vācijas austrumos, Saksijā un Saksijā-Anhaltē.

Kā lēš mediji, tad vīrietis devies tik daudz reizes vakcinēties naudas dēļ.

Izrādās, ka katru reizi ierodoties vakcinācijas centrā, vīrietim bija līdzi neaizpildīta potēšanās kartiņa. Ik reiz pēc potes saņemšanas viņš tukšajā kartiņā ierakstīja vakcīnas partijas numuru. Pēc tam šīs kartiņas viņš pārdeva cilvēkiem, kuri nevēlas vakcinēties.

Vērienīgā krāpniecības shēma nostrādāja aptuveni 80 reizes. Tik bieži apmeklējot vakcinācijas centrus, darbinieki sāka ievērot vīrieti un atpazīt.

Viens no Eilenburgas vakcinācijas centra darbiniekiem atpazina vīrieti un saprata, ka viņš jau vairākkārt ir ieradies šajā centrā saņemt poti. Darbinieks sazinājās ar policiju un krāpnieks tika nodots likumsargiem.

Šobrīd nav precīzi zināms, cik potes patiesībā vīrietis ir saņēmis. Iespējams viņš ir saņēmis pat vairāk par 87 vakcinu devām. Vīrietis tieši Saksijas reģionā ir saņēmis 87 potes, taču šobrīd nav zināms, vai viņš nav devies arī uz citiem Vācijas reģioniem vakcinēties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas