Vispirms ir jāsagatavo sastāvdaļas. Papildus kartupeļiem jāpaņem milti, paprika, kaltēti ķiploki, sāls un pipari, un iepriekš jāsagatavo tikai divas ēdamkarotes augu eļļas.
Kartupeļi ir jānomizo un jāsagriež kubiņos. Pēc tam vienu stundu tos atstāj aplietus ar aukstu ūdeni.
Tad, kad ūdens noliets un kartupeļi kļuvuši sausāki, tie jāsajauc ar pārējām sastāvdaļām.
Pēc tam šķēles izklāj uz cepešpannas, pārlej dārzeņus ar nelielu daudzumu eļļas un liek cepeškrāsnī cept uz 25 minūtēm. Cepeškrāsnij jābūt uzkarsētai līdz 200 grādiem.
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.