Divus gadus pēc slavenās seriāla "Glee" aktrises traģiskās bojāejas ģimenei izdodas panākt taisnību

tautaruna.lv 5.marts 2022, 18:12
 
Reuters/Scanpix/Leta
2020. gadā traģiski bojā gāja seriāla "Glee" jeb "Dzimuši zvaigznei "aktrise Naja Rivera. Pēc diviem gadiem ģimenei tiesas prāvā izdevies panākt taisnību, ziņo "Daily Mail".

Aktrises bijušais vīrs Raiens Dorsijs 2020. gadā iesniedza sūdzību tiesā pret Venturas apgabalu, Kalifornijā saistībā ar Najas nāvi.

Ģimenei šomēnes ir izdevies uzvarēt tiesas prāvā.

Aktrises bijušais vīrs tiesā iesniedza sūdzību sava nepilngadīgā dēla Džozija vārdā, aptuveni četrus mēnešus pēc tam, kad gāja bojā viņa mamma.

Jau vēstījām, ka 2020. gadā aktrise gājā bojā Piru ezerā, Kalifornijā. Viņa ar dēlu devās izbraucienā ar laivu. Pēc vairākām stundām četrus gadus vecais zēns tika atrasts viens pats laivā. Aktrise tika izsludināta meklēšanā, viņas mirstīgās atliekas tika atrastas ezerā. Nāves cēlonis bija noslīkšana.

Pēc teju divus gadus ilgas tiesas prāvas, ģimene ir izcīnījusi kompensāciju par zvaigznes bojā eju. "Džozijs saņems taisnīgu kompensāciju par to, ka viņam bija jāpārcieš savas mīļotās mātes noslīkšana Piru ezerā. Lai gan Džozijs traģisko mātes zaudējumu nekad īsti nevarēs pārvarēt, mēs esam ļoti gandarīt, ka naudas kompensācija ievērojami atvieglos viņa dzīvi pēc šīs traģēdijas," sacīja ģimenes advokāts Amjads M. Hans.

Tiesa atzina, ka Venturas apgabals, kā arī "United Water Conservation District and Parks and Recreation Management" nav pietiekami labi informējuši cilvēkus par ezerā valdošajām biesmām.

Izrādās, ka Piru ezers, kurā noslīka aktrise, ir cilvēku veidots. Kā rezultātā tas ir ļoti dziļš, tā dibens ir klāts ar dažādiem gružiem.

Ģimene tiesā atzina, ka laiva, kuru bija noīrējusi aktrise ar dēlu, nebija atbilstoša drošības prasībām. Uz tās neatradās ne virve, ne enkurs, ne glābšanas aprīkojums.

Kā pauda Venturas apgabals, tad zvaigzne atteicās no glābšanas vestes, taču tā tika ievietota laivā.

Šajā ezerā bojā gājuši kopumā 26 cilvēki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas