Daniels Kreigs pirmo reizi pastāsta par privātu sarunu ar Elizabeti II

tautaruna.lv 5.marts 2022, 0:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Holivudas aktieris Daniels Kreigs viesojās amerikāņu komiķa Stīvena Kolberta televīzijas šovā. Raidījuma laikā aktieris stāstīja, kā strādājis kopā ar karalieni Elizabeti II.

2012. gadā Londonas olimpisko spēļu laikā un karalienes Elizabetes valdīšanas dimanta jubilejas svinību laikā viņa kopā ar aktieri filmējās videoklipā, kurā aktieris mēģina apmācīt karaliskos suņus un šļūc ar tiem uz grīdas, raksta portāls riafan.ru.

"Kā man teica, karaliene piecu minūšu laikā apstiprināja ideju filmēties kopā ar Džeimsu Bondu, tas ir, ar mani. Viņa piedāvāja mani uzrunāt tieši kā "Mr. Bond", jo es biju viņas galvenais glābējs. Viņa arī bija pārliecināta, ka mēs nevaram iztikt bez korgijiem, tāpēc es pat mēģināju viņus apmācīt pats, ”viņš teica.

Kā stāsta Daniels, pirms fotosesijas reklāmas videoklipam Elizabete II pasmējās par aktiera sejas izteiksmi. "Jā, fotografējiet mūs. Arī viņu, kaut arī viņš nekad nesmaida, vai ne?" karaliene jokojot atzīmēja.

Kreigs pastāstīja par vēl vienu smieklīgu gadījumu. Kad viņš ieradās pilī uz privātu sarunu ar karalieni, izrādījās, ka viņš tajā dienā nebija plānojis tikšanos, taču režisors Denijs Boils uz to uzstāja un teica, ka aktierim steidzami jābrauc pie karalienes. “Todien es biju īgns, bet Viņas Majestāte bija ļoti rotaļīga. Viņa piedāvāja idejas kopīgai filmēšanai savos apartamentos. Bija acīmredzams, ka viņa noskatījusies visas filmas ar manu piedalīšanos, un viņa pat komentēja manu apzināto nopietnību, ”atceras mākslinieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:09

Jaunākās diskusijas