Kādi varētu būt iemesli rindām pie "Lidl" teju mēnesi pēc atvēršanas?

tautaruna.lv 3.novembris 2021, 12:31
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Nepilnu mēnesi pēc veikalu "LIDL" atvēršanas joprojām ārpusē pie tiem redzamas garas cilvēku rindas, turklāt jau agri no rīta. Kamēr vieni smīkņā par šo parādību, citi metušies aizstāvēt rindās esošos cilvēkus.
"Jo vairāk domāju par LIDL rindu un iesmiešanu par cilvēkiem tajās, jo vairāk tomēr gribas tos cilvēkus aizstāvēt - ja 1h stāvēšana rindā ļauj ietaupīt, piemēram, 30 EUR uz lielāku pārtikas grozu 2 nedēļām, tas ir OK - lielais vairums cilvēku nepelna 30 EUR/h," mikroblogošanas vietnē Twitter pauž Vilhelms.

Viņa ieraksts izraisījis ievērojamu diskusiju komentāros, kur cilvēki spriež, vai šādu rindu veidošanās iemesls tiešām ir finansiālo līdzekļu taupīšana, vai tomēr šim fenomenam meklējams cits izskaidrojums.

"Cilvēki iesmej, bet manā galvā tādas rindas liecina par nabadzību. Zinu, ka daži tur ir ziņkārības pēc, bet lielākā daļa stāv rindā, lai ietaupītu naudu. Kas tur smieklīgs? Tikai un vienīgi skumji," norāda komentētāja.

Ekrānuzņēmums

"7diena plkst 18.30 Tukumā, rinda pie Lidl uz 30 cilvēkiem, blakus Rimi tukšs kā izslaucīts. Ienāk jaunieši, puisis šo arī konstatē, meitene -"bet te viss tik dārgs". Nemāku spriest, Lidla rindā neesmu stāvējusi, bet diez vai pirktu tur poļu gaļu un ārzemju burkānus," ar saviem novērojumiem dalās iedzīvotāja.

Ar saviem aprēķiniem komentārā dalījies kaspars: "Nezinu gan. Agrāk vidēji katrs "ko es šovakar ēdīšu" brauciens veikalā maksāja vismaz 30€(neskaitot, "O, šitam atlaide) × (vismaz 5 dienas ned.) + 1h pakāsta rindās un izvēloties. Tagad katrs sūtījums aizņem 10min. Un uz pusotru/divām nedēļā maksā. 100€, ko noliek pie durvīm."

Ekrānuzņēmums

Ar savu pieredzi pie veikala komentārā dalās Aigars: "Es pats nostāvēju 30min, lai tur tiktu. Intereses pēc, ne naudas. Nu man vienmēr gribas aptaustīt visu jauno. Un secināju, ka tur tiešām ir ļoti laba kvalitāte. Beigās sāku pat skatīt tur amatiervarianta tehniku - un veltot laiku, secināju,ka tā ir tāda pati kā ksenukai.tik lētāk."

"Esmu ļoti liels atlaižu un akciju cilvēks +esam 5 cilvēku ģimene, bet neesmu nonākusi tik tālu, lai stāvētu Lidl rindā. Un rinda joprojām ir arī Valmierā. Darbā jau smejam, ka varētu organizēt pierakstu uz Lidl vizīti..." - ar savu viedokli dalās iedzīvotāja.

Jau iepriekš vēstījām par garajām rindām pie "Lidl". Tā nedēļu pēc atvēršanas kāds Twitter lietotājs rakstīja, ka ceturtdienas rītā devies uz veikalu Lidl, kas atrodas Mežciemā, taču garās dindas dēļ devies prom.

Kā tika vēstīts, veikalu Lidl atklāšana 7.oktobra rītā bija izraisījusi lielu iedzīvotāju interesi un pirmie cilvēki pie vairākām tirdzniecības vietām rindās sāka stāties jau vairāk nekā stundu pirms veikalu atvēršanas plkst.8.

7.oktobrī visā Latvijā atklāti kopumā 15 mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikali.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:37

Jaunākās diskusijas