Kādi bija pēdējie sievietes vārdi, kuru sašāva Aleks Boldvins?

tautaruna.lv 3.novembris 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Turpinās izmeklēšana par operatores Gaļinas Hačinsas nošaušanu un režisora ​​Džoela Souza ievainojumu filmas "Rust" uzņemšanas laukumā.

Medija Los Angeles Times žurnālistiem zināmi pēdējie Hačinas vārdi pirms nāves.

Žurnālisti uzzināja, kas notika filmēšanas laukumā dažas sekundes pirms liktenīgā šāviena un pēc tā.

Kā jau iepriekš bija zināms, filmēšanas komandas dalībnieki, atgriežoties no pusdienām, turpināja apspriest filmējamo epizodi. Baznīcas tuvumā atradās galvenās lomas atveidotājs Boldvins, operatore Gaļina Hačinsa, režisors Džoels Souza, kā arī vairāki citi komandas dalībnieki, tostarp gaismu tehniķis Sergejs Svetnojs, mikrofona operators un citi. Aleks Boldvins mēģināja iztēloties, ko viņš darīs kadrā. Boldvins pirms šaušanas sacīja režisoram: "Es domāju, ka es izvilkšu ieroci un teikšu: "Paf!""

Pēc tam aktieris izvilka ieroci, par kuru režisora ​​asistents Deivids Holss bija apliecinājis, ka tas nav pielādēts, un nospieda. Ierocis izšāva, lode skāra Hačinsas krūtis un trāpīja Souzam. “Sasodīts, kas tas bija? Tas izšāva, ” iekliedzās Boldvins. Tāpat tiek ziņots, ka arī režisors kliedzis.

Kā izdevumam stāstīja komandas dalībnieki, filmēšanas laukumā valdīja apjukums. Šokētais Aleks Boldvins nolika ieroci un paskatījās uz ievainotajiem kolēģiem. “Mediķus!” kāds no komandas kliedza. Ap Hačinsu sāka pulcēties cilvēki, kurai Sergejs Svetnojs šāviena laikā neļāva nokrist un uzmanīgi noguldīja uz zemes. No viņas krūtīm spēcīgi plūda asinis. "Es nejūtu savas kājas," teica Hačinsa.

Aktieri un komandas locekļi cīnījās, lai apturētu asiņošanu. Kā atzīmē laikraksts, Hačinsa visu šo laiku bija pie samaņas, viņa atbildēja vienam no saviem kolēģiem, mikrofona operatoram, kas centās viņai palīdzēt. "Ak, tas nav labi," viņš teica. "Nē," Hačinsa atbildēja. "Tas nav labi. Tas nemaz nav labi."

Pēc kāda laika Santafē slimnīcas ārsti, kur Hačinsu nogādāja ar helikopteru, paziņoja par viņas nāvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:31

Jaunākās diskusijas