Veikalā Rīgā vīrietis draud ar stikla gabalu nodarīt pāri sev un citiem

tautaruna.lv 3.novembris 2021, 18:30
 
Kaspars Krafts/F64
Nervu kutinošus mirkļus nācies piedzīvot kāda veikala apkalpojošajam personālam Tallinas ielā. Pamatīgu stresu un pārdzīvojumiem pilnu maiņu radīja kāds neadekvāts vīrietis, kas draudēja pārdevējiem un apsargiem nodarīt sev pāri, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 13.00 dienā pie nelielā pārtikas veikala Tallinas ielā sastājušies cilvēki. Ļaudis, saprotot, ka iekštelpās ir noteikts apmeklētāju daudzums, pacietīgi gaidīja savu kārtu pie ieejas durvīm, taču iegādāties iecerētās preces pircējiem tā arī nesanāca. Drīz vien telpu durvis aizslēdza apsargs un durvju logā pārārdījās zīmīte, ka veikals ir slēgts tehnisku iemeslu dēļ.

Patiesībā aiz durvīm tobrīd risinājās visai bīstama situācija. Iekštelpās viens no pircējiem pēkšņi kļuva agresīvs, sasita vienu no pudelēm un, bruņojies ar stikla gabalu, sāka draudēt sev un apkārtējiem. Protams, ka ar vienu veikala apsargu neparastās situācijas risināšanā bija par maz, notikuma vietā izsaukti policisti un papildspēki.

Kā apliecina apsardzes kompānijas pārstāvis, šis cilvēks draudēja ar stikla gabalu padarīt sev galu un izteica draudus arī apkārtējiem, kas atradās veikalā. Neadekvātais vīrietis pieprasījis, lai viņa paņemto alkoholu dod bez maksas. Apsardzes ekipāža reaģēja uz trauksmes pogu un ieradās notikuma vietā piecu minūšu laikā, un redzēja, ka draudētājs ir līdz viduklim izģērbies kails, daļēji asiņo, draud nodarīt miesas bojājumus sev un apkārtējiem. Paralēli ieradās arī policijas ekipāža.

Šajā mirklī apsargiem un likumsargiem vajadzēja kontrolēt situāciju tā, lai bruņotais vīrs neīstenotu savus nodomus, tāpēc rīkojušies atbilstoši un beigu beigās atrisinājuši konfliktu bez cietušajiem. Vīrieti izdevies aizrunāt, pa to laiku viens no apsargiem spēja pavirzīties uz malu un iepūta piparu gāzi agresoram sejā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas