Cipule pastāsta par emocionālu gadījumu darbā

tautaruna.lv 1.jūlijs 2021, 17:30
 
Kaspars Krafts/F64
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule pastāstījusi par kādu emocionālu tikšanos darbā.

NMPD apbalvoja cilvēkus, kuri, sniedzot pirmo palīdzību, izglābuši dzīvību citiem.

"Zane, Jānis, Uldis un Arita. Viņi, sniedzot pirmo palīdzību, izglāba savu līdzcilvēku dzīvības - mazu zēnu, mīlošu tēvu, kā arī kaimiņieni, kura šobrīd auklē mazuli," teikts NMPD dienesta ierakstā mikroblogošanas vietnē Twitter.

Cipule raksta, ka viņai bija iespēja satikt šos cilvēkus, un tas bijis emocionāls brīdis.

"Tas bija ļoti emocionāli - satikt šos cilvēkus un samīļot mazo puiku, kas ir mana jaunākā dēla vienaudzis! Prasmes sniegt pirmo palīdzību, apņēmība un NMPD dispečeru atbalsts katru gadu izglābj dzīvības! Atkārtojiet un papildiniet savas prasmes sniegt pirmo palīdzību!" raksta Cipule.

NMPD raksta, ka mazs zēns, kuram nu jau četri gadi, mīlošs tēvs un vectētiņš saviem mazbērniem, kā arī kaimiņiene, kura šobrīd nu jau auklē mazuli. Šo trīs cilvēku šodien starp mums nebūtu, ja nelaimes brīdī blakus nebūtu līdzcilvēku, kuri sniedza pirmo palīdzību. Lai uzteiktu palīdzības sniedzēju rīcību un iedvesmotu arī citus nebaidīties sniegt pirmo palīdzību, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) par pašaizliedzību apbalvojis Zani un viņas vīru Jāni no Siguldas novada, Uldi no Ventspils, kā arī Aritu no Jelgavas novada.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas