Kādai ģimenei Salaspils pusē brauciens no bērēm noslēdzas slimnīcā

tautaruna.lv 1.jūlijs 2021, 8:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Diviem cilvēkiem brauciens no kāda radinieka bērēm beidzies slimnīcā, jo atpakaļceļā netālu no Salaspils viņu auto tika ierauts nopietnā avārijā, vēsta “Degpunktā”.

Divu vieglo auto sadursme notika dienas vidū uz Rīgas apvedceļa, netālu no Salaspils robežas. Tumšās krāsas “Volvo” brauca pa šoseju virzienā no Salaspils, savukārt “Volkswagen Golf”, kam pie stūres sēdēja kāds kungs gados, izbrauca no mazākas nozīmes ceļa un būtībā aizšķērsoja brauktuvi “Volvo” spēkratam.

Trieciens bija pamatīgs, šķīda dzelži, un abi finišēja grāvī.

Iekams ieradās operatīvie dienesti, dažu minūšu laikā ceļmalā sastājās vairākas automašīnas, lielākoties tie bija avarējušā “Volvo” šofera radinieki un draugi, jo viņi ar nelielu intervālu kolonnā brauca no kāda radinieka bērēm. Avārija notika Rolanda acu priekšā, viņš brauca tieši aiz “Volvo”.

"“Golfa” vadītājs brauca ārā no tās puses, no Salaspils, Miera ielas. Tādēļ, ka no turienes brauca trīs “fūres” pēc kārtas, viņš neredzēja, ka šeit brauc “Volvo”. Iznāk, kad “fūres” pabrauca garām, viņš sāka braukt. Tobrīd “Volvo” vairs nepaspēja noreaģēt. [Trieciens bija] aizmugurējā kreisajā pusē, stūrī. “Golf” centās pārbraukt pāri, bet “Volvo” apbraukt to. Vadītājs “sita pa bremzēm”, bet nepaspēja apturēt. Pats uzreiz [pēc avārijas apstājos], jā. Mana sieva ar viņu [cietušo cilvēku gados] sarunājās, iedeva viņam ožamo spirtu. Viņš tik teica, ka stipri sāpot mugura. Mēs nekavējoties izsaucām “ātros”, centāmies viņu lieku reizi nekustināt," pauda Rolands.

Traumas guvuši arī “Volvo” sēdošie, pats vadītājs un tā pasažiere. Cietušo radinieki saka, ka traumētas muguras, sasistas rokas un, protams, ir šoka stāvoklis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas