Jaunieši Rīgā aizrāvušies ar ekstrēmu izklaidi, kas var būt bīstama

tautaruna.lv 1.jūlijs 2021, 19:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pašnāvnieki un potenciālie ratiņkrēsla īpašnieki – tā saka Juglas iedzīvotāji par puišiem, kas karstajās dienās, ķerot adrenalīnu, ir iecienījuši izklaidi lēkt no dzelceļa tilta ūdenī, vēsta “Degpunktā”.
Kontrolēti lēcieni no augstuma ūdenī pasaulē pamazām iekaro savu vietu kā aizraujošs sporta veids, tomēr visa pamatā ir drošība, ko ne visās peldvietās ir iespējams nodrošināt. Latvijā faktiski šādu vietu nav un ekstrēmu izjūtu cienītāji, izpildot lēcienus, regulāri riskē ar veselību un pat dzīvību.

Par ekstrēmistu pulcēšanās vietu kļuvis dzelzceļa tilts Rīgā, Juglas mikrorajonā, kur, ja nedomā par vispārēju bīstmību no dažādiem aspektiem, ūdenskrātuve tik un tā ir pārāk sekla šādām izpriecām. Ja precīzi trāpa, var ielekt četrus mestrus dziļā bedrē, bet visapkārt ir labi, ja pāris metrus dziļš, saka makšķernieki, kuri pat mērījuši gultni.

Noskatoties video ar lēcienu no 15 metrus augstā tilta, “Latvijas dzelzceļa” pārstāvji saka - šim objektam turpmāk tiks pievērsta pastiprināta uzmanība. Varot noslīkt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas